Connect with us

EVENTS

Gala Globurile de Aur, urmărită de 19,3 milioane de telespectatori, în scădere cu 8% faţă de 2014

Published

on

Cea de-a 72-a ediţie a galei Globurilor de Aur, difuzată duminică seară de postul NBC, a fost urmărită în direct de 19,3 milioane de telespectatori, o audienţă cu 8% mai mică decât cea înregistrată în 2014, potrivit unui anunţ al televiziunii americane, citat de Reuters, informeaza Mediafax.

Show-ul televizat – care a durat trei ore şi a fost prezentat pentru a treia şi ultima oară de Tina Fey şi Amy Poehler, actriţe de comedie care au ajutat, anul trecut, la atingerea unei audienţe record în ultimul deceniu pentru gala Globurile de Aur – a pierdut, duminică, aproximativ 8% din numărul total de telespectatori înregistrat în 2014 (20,9 milioane de persoane).

De asemenea, potrivit datelor furnizate de Nielsen Media Research, ediţia din 2015 a galei Globurilor de Aur a înregistrat o scădere cu circa 11% în ceea ce priveşte publicul comercial – telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani -, de care advertiserii sunt cel mai mult interesaţi.

Ediţia din acest an a galei a fost ultima pe care Tina Fey şi Amy Poehler au stabilit că o vor prezenta, aceasta fiind prima ceremonie importantă a sezonului de premii din Statele Unite ale Americii, care va culmina cu gala Oscar, pe 22 februarie. Fey şi Poehler au devenit cunoscute după ce au apărut mai mulţi ani în emisiunea de comedie “Saturday Night Live”, difuzată de postul NBC, deţinut de Comcast Corp.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending