Connect with us

ALL MEDIA

Gala Premiilor Oscar – cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Published

on

A 86-a editie a decernarii premiilor Oscar de anul acesta a obtinut cea mai mare audienta din ultimii 10 ani, peste 43 de milioane de telespectatori urmarind Gala.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, a fost gazda celei de-a 86-a Gala a Premiilor Oscar de anul acesta, care a adus audiente record, devenind cea mai urmarita emisiune de divertisment din ultimii 10 ani.

De 3 ani de zile audienta premiilor Oscar este in crestere, iar editia din acest an a fost cu 6% mai mare decat in anul 2013, care a fost prezentata de cineastul si scenaristul Seth MacFarlane si a adus in fata televizoarelor peste 40,4 milioane de telespectatori.

Audienta a fost in crestere si pe retelele de socializare, comparativ cu anul trecut. Peste 11.2 milioane de mesaje au circulat pe Twitter in timpul galei, comparativ cu 6.4 milioane in 2013, noteaza ABC care citeaza cifrele furnizate de Social Guide, scrie Mediafax

Gala Premiilor Oscar din 1998 detine recordul de audienta, fiind urmarita de peste 55 milioane de telespectatori, filmul Titanic castigand 11 premii Oscar.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending