Connect with us
Reclame

Oameni frumoși, premii pe bune pentru oamenii din mass media, muzică de calitate și distracție pe măsură! Totul asezonat cu o atmosferă plăcută, întreținută de oameni care chiar au înțeles că mass media e o putere care poate schimba lucrurile în societate.

Gala Premiilor Radar de Media a demonstrat că produsele de calitate din mass media sunt apreciate și răsplătite de public.

Jurnalismul și spectacolul au fost încă o dată pe placul cititorilor, în contextul în care PRO TV a fost liderul acestei gale. Jurnaliștii și artiștii din Pache Protopopescu au plecat acasă cu 6 premii.

”ROMÂNIA, TE IUBESC!” a demonstrat încă o dată că este ”Cea mai bună emisiune informativă”. Reportajele care au schimbat destine realizate de Alex Dima, Paula Herlo, Rareș Năstase, Cosmin Savu, Anca Nastasi și Cristian Leonte au fost apreciate de cititorii Radar de Media, cei care i-a adus în top.

romania te iubesc

Andreea Esca, care de la celebrul ”Bună seara, România! Bună seara, București” le aduce românilor materiale de calitate, de la pupitrul Știrilor PRO TV de la ora 19:00, a primit trofeul pentru „Cel mai bun jurnal de Știri TV”.

ANDREEA-ESCA-PRO-TV-PREMIILE-RADAR-DE-MEDIA-2015

Carismaticii Pavel Bartoș și Smiley au pus mâna pe trofeul ”Cel mai bun cuplu tv de prezentatori”.

Cătălin Măruță a ridicat două trofee: unul pentru ”Cea mai bună emisiune TV” (frecvență zilnică) și ”Artistul Anului”, câștigătoarea fiind soția sa, Andra, care nu a putut fi prezentă la eveniment.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI ”a primit premiul publicului la categoria ”NEW ENTRY 2015 ÎN TV”. 

Antena 1 a cucerit publicul la categoriile ”Cel mai bun show de divertisment” – TE CUNOSC DE UNDEVA și ”Cel mai bun reality show tv” – MIREASĂ PENTRU FIUL MEU.

MIRELA-BOUREANU-VAIDA-2-ANTENA-1-PREMIILE-RADAR-DE-MEDIA-2015

Doamna Teatrului Românesc, MAIA MORGENSTERN, a fost laureată cu Premiul Special RADAR DE MEDIA pentru energia cu care ne transmite emoțiile personajelor pe care le întruchipează.

MAIA-MORGENSTERN-PREMIILE-RADAR-DE-MEDIA-20151

Patru premii au mers către postul turcesc KANAL D. De la PR-iști, la vedetele postului sau fashion editor, s-au prezentat la Gala Premiilor Radar de Media.

Fashion editorul IULIA ALBU a câștigat PREMIUL SPECIAL RADAR DE MEDIA pentru cea mai marcantă personalitate din moda românească. Vedeta Kanal D a atras privirile tuturor, aceasta venind însoțită de cocoșul Jean-Luc.

iulia albu

Postul turcesc și-a adăugat în portofoliu și premiul pentru ”Cel mai bun serial TV difuzat în România” – TRĂDAREA.

Prezentatorul show-ului Wowbiz, Mădălin Ionescu, a câștigat premiul pentru „Cea mai sexy vedetă masculină”.

MADALIN-IONESCU-KANAL-D-PREMIILE-RADAR-DE-MEDIA-2015

VACANȚA MARE, KANAL D, a primit premiul pentru ”Cea mai spectaculoasă revenire în televiziune”.

Cea de-a șasea ediție a Premiilor RADAR DE MEDIA a arătat că PRESA este o forță care trebuie folosită chibzuit, pentru ca oamenii să poată beneficia de informații corecte, dar și divertisment de calitate! Revenim la anul cu o presă, sperăm noi, mai ”sănătoasă” și mai echilibrată!

Urmatoarea editie a PREMIILOR RADAR DE MEDIA va avea loc in 2016, iar gala va fi origanizata la sfarsitul lunii spetembrie 2016.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending