Gala Premiilor Stand Up Comedy II: 15 comedianţi pe 9 noiembrie la Palatul Copiilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Gala Premiilor Stand Up Comedy II: 15 comedianţi pe 9 noiembrie la Palatul Copiilor

Published

on

După succesul din primăvară, Gala Premiilor Stand Up Comedy revine, în forţă: ediţia a doua a evenimentului, ce reuneşte cei mai apreciaţi artişti de profil din România, va avea loc pe 9 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor.

15 comedianţi de top vor stârni râsul spectatorilor, pe parcursul a peste 4 ore de show: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo şi Andy vor mânui umorul, ironia şi improvizația, în cel mai cuprinzător spectacol de stand up al anului.

Organizatorii declară: “popularitatea în continuă creştere a genului dovedeşte atât maturizarea fenomenului cât şi comportamentul tot mai fidel al publicului. De aceea, propunem cea mai amplă reprezentație de stand up comedy pusă în scenă până acum, în România.”

Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) şi Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experinţă pe scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko până în anul 2009, iar în prezent activează La Club 99.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) este de formaţie actor şi este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creează pornind de la observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

Badea (Dan Badea) consideră că stand up comedy este “cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om, cu toată viaţa lui împărtăşită publicului. Stand up comedy este un mod de viaţă, un fel de a gândi şi o modalitate minunată de a cunoaşte oameni.”

Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifesta public nu doar din postura de comediant, ci si din aceea de moderator al emisiunii Jurnal de Bord (Antena 2).

Aristocrații, trupă cu ştate vechi pe piaţa de profil, vin la Gală în formulă completă: veteranii Radu Isac şi Sorin Pârcălab vor fi secondaţi de Raul, Cristi şi Andee.

Advertisement

Tot din rândul actorilor care au prins gustul stand up-ului face parte şi Natanticu. El practică acest gen cu succes, atât pe scenă cât şi în serialul „Serviciul Roman de Comedie”, reuşind ceea ce şi-a propus încă din copilărie: să facă lumea să râdă.

Tibi Neuronu (Tiberiu Stavar) a luat contact cu stand up-ul din postura de spectator, dar alternativa la umorul convenţional l-a fascinat atât de puternic, încă o făcut cu uşurinţă pasul către microfon, încă din 2005.

Mihai Bobonete (Bobo) este cunoscut publicului atât graţie reprezentațiilor din cluburile de stand up şi spectacolelor de improvizaţie susţinute cu trupa ImproVizaţi, cât şi datorită prezenţei în distribuţia serialelor “Serviciul Roman de Comedie” si “Las Fierbinti”.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Sergiu este stăpânul poantelor scurte, caracterizate de un umor sec şi sarcastic

Biletele se gasesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending