Connect with us

Spectacole

Gala Premiilor Stand-Up Comedy se va desfasura pe 18 mai, la Palatul Copiilor

Published

on

Vineri, 18 mai, la Palatul Naţional al Copiilor va avea loc Gala Premiilor Stand Up Comedy, un spectacol de anvergură în care ironia şi improvizaţia vor fi garnisite cu hohote de râs şi reacţii imprevizibile. Sub înaltul patronaj al prestigioasei publicaţii de satiră şi umor “Academia Caţavencu”, Gala Premiilor Stand-Up Comedy, va aduce în premieră pe aceeaşi scenă opt nume importante din stand-up-ul românesc.

Pe parcursul a mai bine de patru ore de show publicul va avea parte de reprize de reflectare umoristică oferite de: Teo, Vio, Costel, Micuţu, Radu, Sorin, Badea şi Bordea. Vio (Viorel Dragu), Costel (Costel Bojog) şi Teo (Claudiu Teohari) se numără printre cei care, începând cu anul 2003, s-au aflat la baza dezvoltării fenomenului stand-up in România. Au fost emblema clubului Cafe Deko până în anul 2009, în prezent activând La Club 99.

Micuţu (Cosmin Nedelcu) este de formaţie actor şi este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creează pornind de la observarea comportamentului uman şi valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora. Pentru Badea (Dan Badea) Stand up comedy este “cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om cu toata viaţa lui împărtăşită publicului. Stand up comedy este un mod de viata, un fel de a gândi si o modalitate minunată de a cunoaşte oameni.”

Iar Bordea (Catalin Bordea) este un actor, ce se manifestă public nu doar din postura de stand-up-er, ci şi din aceea de moderator al emisiunii „Jurnal de Bord” (Antena 2). “Veteranii” Radu Isac şi Sorin Pârcălab de la „Aristocraţii”, o altă trupă cu ştate vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor întregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 18 mai la Palatul Naţional al Copiilor.

Biletele se găsesc în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro .

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending