Connect with us

A-Z NEWS

Gala Premiilor Radar de Media – online-ul este viitorul!

Published

on

Veselie, nebunie, atmosferă incendiară, multe vedete pe covorul roșu, prezentatori haioși, premii râvnite de toți din media… cam asta a fost atmosfera din cadrul evenimentului media al sezonului, Gala Premiilor Radar de Media – ediția Primăvară 2014.

Miercuri seară, media a fost ascultată la tablă pentru a i se pune notă, iar cei mai buni oameni din presa românească au fost răsplătiți pentru munca depusă. Un lucru crucial în desemnarea căștigătorilor consider că a fost faptul că publicul a decis cine merită să primească un trofeu și cine să fie pus la colț. În final, audiența este cea care consumă zilnic presa românească, așa că cel mai indicat este ca ea să decidă cine e ”simply the best”, ca să fiu în ton cu melodia principală din cadrul galei.

În ceea ce privește câștigătorii, PRO TV a fost lider absolut. PRO – ul a plecat acasă cu patru premii. Cel mai bun show de divertisment a fost declarat ”Vocea României”, iar trofeul pentru cea mai bună emisiune (emisiune cu frecvență zilnică) a fost adjucat de ”La Măruță”. Premiul pentru cea mai bună emisiune informativă (emisiune de reportaje, anchete, talk show, pamflet,etc.) a mers, pentru al treilea an consecutiv, către inegalabilele reportaje ”România, te iubesc!”, în timp ce cea mai bună platformă de știri a fost considerată stirileprotv.ro.

Echipa PRO TV a demonstrat încă o dată că este sudată. Chiar dacă Cătălin Măruță a lipsit de la eveniment, colegii săi de platou au adus la gală un Măruță de carton. Reporterii ”România, te iubesc!” au fost împreună la gală, deși, după cum recunoaște și Paula Herlo, ”puține sunt zilele în care ne adunăm cu toții, dar atunci când suntem împreună facem festival”.

Cel mai bun reality show/serial tv/sitcom a fost considerat, în opinia publicului, ”Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1.

O prezență discretă, agreabilă, care a ținut ritmul cu What`s UP, așa a fost Teo Trandafir în cadrul Galei Premiilor Radar de Media, unde a fost desemnată cea mai bună prezentatoare TV. Radio Guerrilla a câștigat premiul pentru cel mai bun post de radio online.

Radu F. Constantinescu este omul care are mereu cuvintele la el, lucru apreciat de cei peste 60.000 de prieteni care îi urmăresc cu ardoare fiecare articol, iar miercuri seară el a primit trofeul pentru cel mai bun blog (radufconstantinescu.ro).

Sănătatea este un lucru prioritar pentru cititorii români, așă că ”Ce se întâmplă doctore?” și-a ridicat premiul pentru cea mai bună revistă.

Doi nebuni frumoși, care ne încântă în fiecare dimineață la radio cu vocile lor, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, nu au trecut neobservați de ascultători care i-au votat drept cea mai bună voce radio.

Sexy Pavel Bartoș a dat lovitura din nou: a primit premiul pentru cel mai bun actor. Cum nu a putut fi prezent la eveniment și cum prietenul la nevoie se cunoaște, trofeul a fost ridicat de colegul său de platou, Smiley, cel care a dat dovadă de solidaritate nu doar față de Bartoș, ci și față de de cântărețul What`s UP, pe care l-a ajutat cu beat-urile.

Și pentru că românii sunt niște romantici incurabili, ”Atâta timp cât mă iubești” – Andra feat. DeMoga a primit titlul de cea mai bună melodie a sezonului. Pentru Smiley, seara de miercuri a fost una prolifică, HaHaHa Production primind premiul pentru cea mai bună casă de producție.

“Mulțumesc fundului meu.”  Asta a fost replica memorabilă a serii,  iar cea care este atât de mândră de posteriorul său este Delia, artista primind trofeul pentru cea mai sexy vedetă feminină. Noul burlac din showbiz, Victor Slav, s-a ales cu titulatura de cea mai sexy vedetă masculină.

Advertisement

În cadrul galei, redacția Radar de Media a acordat și șase premii speciale: Adelina Pestrițu, premiul pentru cea mai rapidă ascensiune în televiziune, Știrile Kanal D, premiul pentru implicare în viața comunității, iar Nicușor Stan, președintele Ambasad`or Events&Leisure, a primit trofeul pentru cel mai bun organizator de evenimente în showbiz.

Ruby este o altă vedetă care a câștigat unul din cele șase distincții speciale. Artista a ridicat premiul pentru cea mai sexy apariție scenică, și, într-adevăr, nu s-a dezis nici la Gala Premiilor Radar de Media. Cântăreața a susținut un recital apreciat de toată lumea, însă a atras privirile din sală cu ținuta sa nonconformistă.

Deși s-a lansat recent în lumea editorială, Laura Cosoi a convins că merită un premiu, așa că a primit trofeul pentru cel mai ambițios proiect culinar din media, “Ramai la masa”.

De la eveniment însă nu puteau lipsi paparazzi, care au stat lipiți de Bianca Drăgușanu, cea care i-a înmânat premiul doctorului vedetelor, Kasem Abu Bakr, pentru implicare în înfrumusețarea vedetelor.

Actorii Mădălina Anea și Paul Diaconescu au fost gazdele evenimentului și, deși au fost la prima experiență de acest gen, au dat dovadă de prezență de spirit și au ținut în priză publicul.

Atmosfera a fost întreținută de Delia, care ne-a încântat cu acorduri din trecut, Nicole Cherry, Smiley, Bedda Band, What’s UP, UDDI și Mike Angello, care au oferit momente live de excepție, interpretând cele mai cunoscute hituri ale ultimului an.  Irra este artista care a făcut cunoscut conceptul de muzică 3D, punându-i în priză pe Teo Trandafir și Cove.

În concluzie, Gala Premiilor Radar de Media – ediția de primăvară a adunat crema media și a reușit să atragă atenția asupra unui lucru extrem de important: online-ul este viitorul! Așadar, așteptăm ediția de toamnă!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending