Connect with us

ALL MEDIA

Gala Premiilor Radar de Media – online-ul este viitorul!

Published

on

 

Veselie, nebunie, atmosferă incendiară, multe vedete pe covorul roșu, prezentatori haioși, premii râvnite de toți din media… cam asta a fost atmosfera din cadrul evenimentului media al sezonului, Gala Premiilor Radar de Media – ediția Primăvară 2014.

Miercuri seară, media a fost ascultată la tablă pentru a i se pune notă, iar cei mai buni oameni din presa românească au fost răsplătiți pentru munca depusă. Un lucru crucial în desemnarea căștigătorilor consider că a fost faptul că publicul a decis cine merită să primească un trofeu și cine să fie pus la colț. În final, audiența este cea care consumă zilnic presa românească, așa că cel mai indicat este ca ea să decidă cine e ”simply the best”, ca să fiu în ton cu melodia principală din cadrul galei.

În ceea ce privește câștigătorii, PRO TV a fost lider absolut. PRO – ul a plecat acasă cu patru premii. Cel mai bun show de divertisment a fost declarat ”Vocea României”, iar trofeul pentru cea mai bună emisiune (emisiune cu frecvență zilnică) a fost adjucat de ”La Măruță”. Premiul pentru cea mai bună emisiune informativă (emisiune de reportaje, anchete, talk show, pamflet,etc.) a mers, pentru al treilea an consecutiv, către inegalabilele reportaje ”România, te iubesc!”, în timp ce cea mai bună platformă de știri a fost considerată stirileprotv.ro.

Echipa PRO TV a demonstrat încă o dată că este sudată. Chiar dacă Cătălin Măruță a lipsit de la eveniment, colegii săi de platou au adus la gală un Măruță de carton. Reporterii ”România, te iubesc!” au fost împreună la gală, deși, după cum recunoaște și Paula Herlo, ”puține sunt zilele în care ne adunăm cu toții, dar atunci când suntem împreună facem festival”.

Cel mai bun reality show/serial tv/sitcom a fost considerat, în opinia publicului, ”Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1.

O prezență discretă, agreabilă, care a ținut ritmul cu What`s UP, așa a fost Teo Trandafir în cadrul Galei Premiilor Radar de Media, unde a fost desemnată cea mai bună prezentatoare TV. Radio Guerrilla a câștigat premiul pentru cel mai bun post de radio online.

Radu F. Constantinescu este omul care are mereu cuvintele la el, lucru apreciat de cei peste 60.000 de prieteni care îi urmăresc cu ardoare fiecare articol, iar miercuri seară el a primit trofeul pentru cel mai bun blog (radufconstantinescu.ro).

Sănătatea este un lucru prioritar pentru cititorii români, așă că ”Ce se întâmplă doctore?” și-a ridicat premiul pentru cea mai bună revistă.

Doi nebuni frumoși, care ne încântă în fiecare dimineață la radio cu vocile lor, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, nu au trecut neobservați de ascultători care i-au votat drept cea mai bună voce radio.

Sexy Pavel Bartoș a dat lovitura din nou: a primit premiul pentru cel mai bun actor. Cum nu a putut fi prezent la eveniment și cum prietenul la nevoie se cunoaște, trofeul a fost ridicat de colegul său de platou, Smiley, cel care a dat dovadă de solidaritate nu doar față de Bartoș, ci și față de de cântărețul What`s UP, pe care l-a ajutat cu beat-urile.

Și pentru că românii sunt niște romantici incurabili, ”Atâta timp cât mă iubești” – Andra feat. DeMoga a primit titlul de cea mai bună melodie a sezonului. Pentru Smiley, seara de miercuri a fost una prolifică, HaHaHa Production primind premiul pentru cea mai bună casă de producție.

“Mulțumesc fundului meu.”  Asta a fost replica memorabilă a serii,  iar cea care este atât de mândră de posteriorul său este Delia, artista primind trofeul pentru cea mai sexy vedetă feminină. Noul burlac din showbiz, Victor Slav, s-a ales cu titulatura de cea mai sexy vedetă masculină.

În cadrul galei, redacția Radar de Media a acordat și șase premii speciale: Adelina Pestrițu, premiul pentru cea mai rapidă ascensiune în televiziune, Știrile Kanal D, premiul pentru implicare în viața comunității, iar Nicușor Stan, președintele Ambasad`or Events&Leisure, a primit trofeul pentru cel mai bun organizator de evenimente în showbiz.

Ruby este o altă vedetă care a câștigat unul din cele șase distincții speciale. Artista a ridicat premiul pentru cea mai sexy apariție scenică, și, într-adevăr, nu s-a dezis nici la Gala Premiilor Radar de Media. Cântăreața a susținut un recital apreciat de toată lumea, însă a atras privirile din sală cu ținuta sa nonconformistă.

Deși s-a lansat recent în lumea editorială, Laura Cosoi a convins că merită un premiu, așa că a primit trofeul pentru cel mai ambițios proiect culinar din media, “Ramai la masa”.

De la eveniment însă nu puteau lipsi paparazzi, care au stat lipiți de Bianca Drăgușanu, cea care i-a înmânat premiul doctorului vedetelor, Kasem Abu Bakr, pentru implicare în înfrumusețarea vedetelor.

Actorii Mădălina Anea și Paul Diaconescu au fost gazdele evenimentului și, deși au fost la prima experiență de acest gen, au dat dovadă de prezență de spirit și au ținut în priză publicul.

Atmosfera a fost întreținută de Delia, care ne-a încântat cu acorduri din trecut, Nicole Cherry, Smiley, Bedda Band, What’s UP, UDDI și Mike Angello, care au oferit momente live de excepție, interpretând cele mai cunoscute hituri ale ultimului an.  Irra este artista care a făcut cunoscut conceptul de muzică 3D, punându-i în priză pe Teo Trandafir și Cove.

În concluzie, Gala Premiilor Radar de Media – ediția de primăvară a adunat crema media și a reușit să atragă atenția asupra unui lucru extrem de important: online-ul este viitorul! Așadar, așteptăm ediția de toamnă!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Presa online

DECIZIE RADICALĂ ÎN PRESĂ / Băsescu – INTERZIS pe site-urile de știri ecopolitic.ro și newsbucuresti.ro

Published

on

 

Agenția de știri Ecopolitic Media, prin platformele online – ecopolitic.ro  și newsbucuresti.ro , a anunțat public că a luat o decizie radicală și unică în presă – ca orice anunț, articol sau comunicat ce are legătură cu Basescu Traian să nu mai fie publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Conform unui comunicat transmis pe cele două site-uri de știri, decizia vine după ce Curtea de Apel București a constatat – ”calitatea de colaborator al Securităţii” – a fostului președinte și actual europarlamentar Băsescu Traian, cunoscut și sub numele conspirativ de ”PETROV”.

Conducerea agentiei de știri mai sus menționate a mai transmis că vor reveni asupra decizie numai în cazul în care Băsescu Traian va obține o altă decizie decât cea de – ”colaborator al Securității”.

 

”Ne rezervăm dreptul de a nu promova personaje ce au avut sau au în continuare legătură cu fosta Securitate, mai ales când aceste legături sunt anunțate de către o Instanță de Judecată – în cazul Băsescu Traian, Curtea de Apel București.”, s-a mai precizat în comunicatul agenției de știri Ecopolitic Media publicat pe cele două site-uri de știri pe care le deține.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ursitoarele și rolul lor în cadrul unei petreceri pentru copii

Published

on

 

Organizarea unei petreceri pentru copii nu este un lucru tocmai simplu. Aceștia au nevoie de surse de divertisment variate pentru că se plictisesc extrem de rapid. Plus că, petrecerea trebuie să aibă o tematică inedită, care să îi atragă în mod direct.

În acest sens, bucureștenii au un aliat pe măsură și anume Paradisul Personajelor. Întreaga echipă este formată din oameni dedicați, dinamici, veseli, ce pot anima chiar și petrecerea celor mai zglobii copii. În aceeași ordine de idei, vor crea o atmosferă de basm în care se vor împleti realul cu fantasticul.

Despre ursitoarele magice

În ultimul timp, tot mai multe persoane își doresc ca zânele ursitoare să le calce pragul. Ele sunt o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Povestea lor s-a creat de mult, din vechi timpuri, la granița dintre vis și realitate.

Cum se prezintă mai exact un astfel de moment? În primul rând, trebuie menționat că zânele ursitoare au un scop precis – încununarea drumului vieții celui mic cu cele mai mari reușite și realizări. Totodată, sănătatea, bunăstarea, perseverența, bunele maniere și așa mai departe îl vor însoți pe copilaș la orice pas.

Momentul se desfășoară ca o luptă dintre bine și rău (zânele bune cu zâna cea rea), cu victoria binelui în final. În aceeași ordine de idei, întreg momentul este încărcat de emoții, completat de o notă de umor. De la mic la mare, invitații prezenți la petrecere se vor bucura de un spectacol de poveste, în care actorii principali sunt:

 • Îngerașul: e cel ce îl va veghea pe cel mic pe tot parcursul momentului. Magia ursitoarelor va pluti în jur, iar îngerașul îl va integra pe copil în tărâmul de basm.
 • Zâna iubirii: este ursitoarea ce aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți. Îi va ursi celui mic o viață plină de iubire, dragoste și gingășie.
 • Zâna norocului: menirea ei este să îi asigure celui mic doar reușite, cu un strop de noroc. Copilașul nu va duce lipsă de șanse ce îi vor deschide numeroase uși pe parcursul vieții.
 • Zâna înțelepciunii: o bună conduită îi va aduce noului născut doar reușite în viitor. Menirea sa este de a se asigura că micuțul va face doar alegeri guvernate de filtrul gândirii, al rațiunii.
 • Ursitoarea cea rea: rolul ei este reprezentat de firul subțire dintre bunătate și umor. Va aduce zâmbetul pe buzele tuturor invitaților prin felul său amuzant și imprevizibil de a fi. În cele din urmă, vor observa cu toții că nu este atât de rea pe cât pare.

Descopera ofertele noastre pentru o petrecere plasată la limita dintre real și fantastic” este felul unic prin care echipa de ursitoare se recomandă. Lunga experiență, dar și dragostea infinită pentru copii, le-au făcut să fie atât de apreciate de publicul bucureștean.

Pentru mai multe detalii, site-ul https://paradisulpersonajelor.ro/ stă la dispoziția tuturor celor interesați. O petrecere pe cinste este cea care se desfășoară sub vraja ursitoarelor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Spune STOP pariurilor amatoare! O informare corectă = un câștig cât mai sigur

Published

on

 

De multe ori, la pariuri sportive se merge pe ideea de noroc și atât. Acest lucru nu este greșit în totalitate, deoarece această activitate ține de noroc, în primul rând, dar și de intuiție. Un pariu, doar de dragul de a fi făcut, nu garantează deloc și un viitor câștig.

Casele de pariuri s-au extins și în mediul online iar, având în vedere acest lucru, documentarea înainte de a face biletul nu va lua prea mult timp. Înainte, când acestea activau doar în format fizic, informarea cu privire la diferite aspecte putea fi un lucru destul de dificil – accesul la internet era limitat și se mergea doar pe ponturi de la tipsteri, nu pe argumente proprii.

În ce constau mai exact pariurile sportive

Trebuie menționat că acest profil a atras o mulțime de persoane, mai ales tineri. Totul se datorează faptului că oricine e nou în acest cerc al pariorilor dispune de un bonus de bun venit. Bonusul este reprezentat printr-o sumă de bani și are următoarele avantaje – indiferent de rezultatul primului pariu, acesta nu va fi pierdut.

De exemplu, în cadrul site-ului Cota 2, cei interesați vor regăsi numeroase case de pariuri consacrate precum SuperBet, Betano etc. Fiecare are un bonus de bun venit diferit – o persoană nouă în acest domeniu poate lua în calcul şi acest lucru pentru a decide cărei case îi va fi fidelă de acum înainte.

Cum pui un bilet cât mai sigur

Este cunoscut deja faptul că nu există pariu sigur 100% niciodată. Însă, prin diferite tactici și ponturi de biletul zilei de la redactia Cota2.ro, pariorul se poate situa cât mai aproape de câștig. Totodată, microbiștii înrăiți nu vor câștiga constant dacă pariază doar pe echipa favorită și nu iau în calcul factorii definitorii ai meciului. De aceea, înainte de toate, trebuie să se aibă în vedere câteva criterii și apoi gradul de favorizare al echipelor.

Pentru un bilet cât mai sigur, cei ce fac parte din cercul jucătorilor, trebuie să aibă în vedere următoarele aspecte:

 1. Starea echipelor

De exemplu, dacă una dintre echipe vine din deplasare sau de după un meci greu, poate fi în dezavantaj. Bineînteles, acest lucru este valabil doar în cazul în care jucătorii nu au apucat să se odihnească corespunzător.

 1. Ultimele rezultate ale meciurilor dintre cele 2 echipe

Este imposibil ca cele două echipe să nu mai fi jucat împreună măcar o dată. Atunci când pariezi, ai în vedere și cum s-au desfașurat meciurile anterioare dintre cele două. Lucrurile nu se pot schimba drastic așa că există o mare posibilitate ca rezultatul să fie asemănător cu cele precedente.

 1. Ce jucători vor lua parte la meci

Orice echipă are câțiva jucători cheie, cei mai buni, cei care susțin performanța echipei. Din motive diverse, se poate ca aceștia să nu ia parte la meci – trebuie luat în vedere acest lucru neapărat.

O echipă ce nu are în componență, măcar pe post de rezerve jucătorii cheie poate fi într-un mare dezavantaj.

 1. Prognoza meteo din ziua cea mare

O vreme capricioasă poate crea numeroase probleme. De exemplu, dacă meciul se va desfășura pe un stadion neacoperit, o ploaie zdravănă poate fi cea care pune în dificultate ambele echipe. În aceeași ordine de idei, o zi cu temperaturi prea ridicate poate fi un factor perturbator pentru o echipă ce nu este obișnuită cu o astfel de vreme.

Stafuri extra pentru un câștig cât mai aprope de sigur

 • Biletul zilei. Scopul acestuia este de a le antrena pariorilor atât intuiția, cât și norocul. Biletul zilei pariuri sportive trebuie făcut cu atenție – prea multe meciuri pe un astfel de bilet pot garanta eșecul.
 • Numărul meciurilor de pe un bilet. Ca o completare pentru biletul zilei de care s-a menționat mai sus, numărul meciurilor de pe un bilet este extrem de important. Având în vedere că niciodată nu există pariu 100% sigur, un număr mare de meciuri aduce, de cele mai multe ori, nereușita. De aceea, indicat este ca pe un bilet să se pună doar meciurile ce prezintă o mai mare siguranță din punct de vedere al câștigului.

Având toate aceste lucruri în vedere, un parior nu poate decât să se bucure de cât mai multe câștiguri. Documentarea este cheia succesului – lucru ce se aplică în totalitate și la pariuri sportive.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: