Connect with us

A-Z NEWS

Gala Spring SuperBlog 2022 a reunit comunitatea pe litoral

Published

on

Reclame

La finalul celei de-a 24-a ediții a competiției SuperBlog, comunitatea s-a reunit în week-end-ul 10-12 iunie a.c., la Hotel Opal din Cap Aurora. Participanții (bloggeri, sponsori, parteneri) au aplaudat finaliștii și câștigătorii și s-au (re)descoperit și în mediul offline, nu doar din cuvintele așternute pe bloguri.

După 15 probe cu cerințe dificile, termene limită stricte și un carusel de emoții la fiecare notă, au venit emoțiile Galei – prilej de bucurie, socializare și noi prietenii. Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2022 este Oana Lambrache, după trei participări.

Mobilizați de sloganul “Restartează creativitatea!”, 60 de bloggeri din toată țara și din diaspora s-au înscris în competiție, dintre care 55 au participat la cel puțin o probă, iar 23 au dat curs tuturor celor 15 probe de blogging propuse de sponsorii competiției, pe teme inspirate de domeniul de activitate.

În perioada 1 martie – 15 aprilie 2022, s-au înregistrat 506 articole, pe subiecte precum îmbrăcăminte și accesorii fashion, cosmetice, articole de igienă feminină, termometre, alimente fără gluten, până la credite, aplicații de business, meditații online, biblioteca de audiobooks și ebooks, materiale de construcții, mobilier și produse pentru casă și grădină, piscine sau oferte hoteliere. 

La fiecare probă, bloggerii și-au demonstrat atât potențialul creativ, cât și aptitudinile artistice (foto-video) sau abilitățile SEO la cerințe tehnice, respectând termene stricte.

Apoi, juriile au evaluat și departajat articolele pentru a desemna câștigătorii premiilor alocate.

La probele la care aleg să participe, superbloggerii pot câștiga premii în bani, produse, vouchere sau servicii, iar la finalul competiției se acordă premii cash primilor zece clasați în clasamentul general, precum și premii-surpriză celor care au bifat toate provocările.

În ediția aceasta, s-au acordat circa 150 de premii (în bani și în produse sau servicii), în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Competiția – cu reputația unui maraton dificil, care creează dependență – le-a oferit concurenților adrenalină din belșug, oportunitatea de a învăța din fiecare provocare (și mai ales din cele care îi determină să iasă din zona de confort), de a primi feedback, de a se face cunoscuți și a câștiga noi cititori, de a crea parteneriate și a se pregăti pentru viitoare colaborări.

Tot în primăvara 2022 s-au lansat și Webinariile SuperBlog – în care concurenții și partenerii oferă voluntar celorlalți membri ai comunității din cunoștințele și experiența lor și fiecare poate fi, pe rând, mentor sau cursant pe temele care îl pasionează. Astfel, învață împreună despre tehnici de scriere creativă, content marketing, SEO, plug-in-uri, diverse programe și aplicații de editare foto-video, web design și aspecte tehnice legate de blogging.

Pe podiumul competiției se clasează Ramona Badea, pe locul al treilea cu blogul ramonaspune.wordpress.com, Ana Maria Haller pe locul secund, cu blogurile ladyinblack.ro și respectiv dusacucartea.ro, iar Oana Lambrache, autoarea blogului oanalambrache.ro, acâștigat trofeul Spring SuperBlog 2022 și premiul cash de 1500 lei, alături de alte recompense oferite de sponsorii competiției.

Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

“Am decis să particip la SuperBlog în 2021, pentru că îmi doream să aflu dacă ceea ce scriu are valoare, dacă scriu bine. Îmi doream un feedback din care să pot învăța. Și asta am primit participând la SuperBlog. În primăvara lui 2021 am participat pentru prima dată și m-am clasat pe locul al 15-lea, apoi în toamnă pe locul al 4-lea, la un pas de podium.

Obiectivul meu a fost mereu de a urcă un loc în clasament, de a învăța lucruri noi, de a descoperi povești și oameni. De data aceasta, Spring SuperBlog 2022 mi-a adus primul loc și mă simt de parcă m-am întors la școală și voi primi diplomă și coroniță la final de an!

Chiar simt că SuperBlog este precum o școală care te învață să scrii mai bine, mai organizat, mai frumos și unde îți găsești prieteni și colegi printre bloggeri talentați!”, a declarat câștigătoarea Oana Lambrache.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
ADVERTORIALE3 zile ago

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

EVENTS2 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Program TV4 săptămâni ago

Programul Pro TV pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2024

Reality Show3 săptămâni ago

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

TikTok3 săptămâni ago

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Digital4 săptămâni ago

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall si filmul Babardeala cu bucluc

Reality Show4 săptămâni ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

Podcast4 săptămâni ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

TV Divertisment Show4 săptămâni ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending