Connect with us

Emisiuni

GALERIE FOTO: Pink Floyd, Jesus Christ Superstar și Vitas pe scena „X Factor”

Avatar

Published

on

O nouă ediție de audiții a adus aseară la „X Factor” alegeri muzicale cu totul și cu totul neașteptate. Dacă un actor cu veleități de bucătar a ales să interpreteze o bucată din celebra ”Jesus Christ Superstar”, un alt concurent a mizat pe o piesă celebră a celor de la Pink Floyd, spre încântarea juraților, în vreme ce un puști italian a venit în show să arate că știe să cânte exact ca Vitas. Cert este că cei patru jurați au avut parte de un spectacol total pe scena „X Factor”.

Daniel Dobre este actor, cântăreț și organizator de evenimente culinare. A ales pentru audiții o piesă pe care nu e prima oară când o cântă, mai ales că a fost distribuit în rolul lui Iisus într-o piesă de teatru adaptată după opera rock “Jesus Christ Superstar”. „Nu mă așteptam să te văd aici”, i-a spus Ștefan Bănică. „Nu te-am recunoscut, dar mi-ai plăcut foarte mult atunci, la teatru, iar astăzi ai adus o stare”, a continuat acesta. „De la acuta aia a fost șoc. Minunat. Incredibil”, a adăugat Delia, în timp ce solistul de la Carla’s Dreams a ținut să puncteze: „El ar putea câștiga X Factor”.

 

Acordurile muzicii semnate de Pink Floyd au răsunat aseară din chitara unui concurent cu mari probleme de vedere, dar cu o imensă dragoste pentru muzică. Filip Dan Robert are o poveste impresionantă. A moștenit o gravă problemă de vedere de la tatăl său, iar mama sa, pe care a pierdut-o recent, orbise de la 10 ani. Cu toate acestea, concurentul a mărturisit la „X Factor” că acest defect nu e un impediment pentru pasiunile sale. Iubește muzica folk și a participat la diverse festivaluri, cântă la chitară, transmite multă sensibilitate, iar la „X Factor” a venit pentru că aceasta a fost ultima dorință a mamei sale. Jurații l-au rugat să interpreteze încă o piesă, iar alegerea unei melodii a lui Andrieș i-a convins să îl treacă mai departe.

Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Când îl vezi pentru prima oară, nu ai zice că ascunde o voce cu adevărat deosebită. Iar interpretarea sa a stârnit reacții dintre cele mai diferite și contradictorii în rândul juraților. A vrut să arate că are voce de soprană și că poate face show, iar jurații au privit fiecare cu alți ochi momentul său. „Vocea ta sună foarte bine”, a spus Brenciu. „M-ai păcălit. Dintr-odată ai început să cânți total surprinzător. Mi-ai plăcut foarte tare”, a fost de părere și Bănică. „Nu e obligatoriu să faci asta, desigur”, a adăugat și Delia făcând referire la notele înalte pe care concurentul a vrut să le atingă, „dar dacă ai acest ambitus e păcat să n-o faci”. La polul opus, juratul de la Carla’s Dreams nu a fost deloc convins de concurent și prestația lui: „Nu ai dus până la capăt notele, decât de două ori din șase. Fără dubii ai o capacitate, dar nu știu dacă e utilizabilă. A venit să arate că are acute înalte. Punct. Habar nu are despre piesă”, a conchis acesta. Cu toate opiniile împărțite, jurații l-au trecut mai departe pe puști, curioși ce ar putea acesta să ofere în etapa următoare.

 

Un moment de-a dreptul exploziv a fost oferit pe scena „X Factor” de o mai veche cunoștință a show-ului. Dana Markitan, cea care anul trecut a ajuns departe în concurs și a fost la un pas de finală, revine pentru a-I plăti o poliță lui Horia Brenciu. „Am venit să-i aduc o portocală lui Brenciu, să ne împăcăm”, a spus ea. „Aveam o datorie mică la el. Vreau să ne împăcăm, să nu zică toți că l-am făcut pe Brenciu”, a continuat aceasta cu zâmbetul pe buze și i-a oferit lui Horia portocala promisă, adăugând că ei doi sunt suflete pereche. Momentul ei a fost, după cum se așteptau toți, impecabil, astfel că Dana merge mai departe.

Concurenții din ediția de aseară care intră în aplicația „X Factor” și pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Anastasia Organ, Daniel Dobre, Ada Cercel, Samir Loghin, Filip Dan Robert, Cristina Baban, Dana Markitan, Eduard Malareu, Clemente Mezzacapo.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0