Connect with us

Cel mai amuzant game-show, Ce spun românii, începe înscrierile pentru o serie de ediții speciale, în care echipele vor fi formate din câte cinci membri. Căutăm grupuri de prieteni, colegi de serviciu, oameni care se cunosc bine sau care au pasiuni comune pe care să le practice în mod frecvent. 

Fiecare echipă va fi alcătuită din câte cinci concurenți, care vor lupta în cele șase runde ale fiecărei emisiuni pentru premii în bani, dar și în runda fulger pentru premiul ediției. Concurenții vor încerca să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, se vor distra și vor pleca acasă cu bani, fie că vorbim despre echipa câștigătoare sau de cea care va pierde.

Toți cei interesați sunt rugați să se înscrie în competițe trimițând un email cu toate datele lor la adresa casting@protv.ro.

„Ne-am gândit să ne jucăm puțin, așa că ieșim pentru o perioadă din regulamentul emisiunii și jucăm cu echipe de câte cinci prieteni, nu neapărat rude. Jocul rămâne același, vor fi premii în continuare, dar ne-am hotărât să facem ceva pentru cei care ne-au scris și ne-au spus că vor foarte mult să joace, dar că familia este atât de rușinoasă încât nu ar putea veni la emisiune decât cu prietenii.  Așa că… Zis și făcut! Vom avea o primăvară și o vară extrem de vesele!”, a spus Cabral.

Toți românii care vor să se distreze alături de prieteni, dar și de gazda emisiunii, Cabral, să aibă parte de o experiență inedită și să câștige bani, sunt așteptați să se înscrie la edițiile speciale Ce spun românii.

Telespectatorii pot urmări cei mai amuzanți concurenți, care au răspunsuri și reacții surprinzătoare, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, numai la PRO TV!

PRO TV

PRO TV

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Sebastian

    28 aprilie 2021 at 19:55

    Salut sunt andrei si aș dori să mă înscriu la ce spun românii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending