Connect with us

Analize

Game show-ul CE SPUN ROMÂNII, prezentat de Cabral la PRO TV, lider de audienţă pe targetul comercial!

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Înapoi1 of 2

Primele 15 ediții ale celui mai distractiv game show al verii, Ce spun românii, au adus telespectatorilor distracție, răspunsuri amuzante și multe surprize.

Pe segmentul publicului comercial, Ce spun românii a înregistrat în medie în primele trei săptămâni de difuzare, în intervalul 18:00 – 19:00, 3.3 puncte de rating și 16.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund, Antena 1 a obţinut 3.1 puncte de rating și 15.7% share.

Și săptămâna trecută, game show-ul Ce spun românii s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor pe toate segmentele de public. Emisiunea a înregistrat în medie, în intervalul de difuzare 18:00 – 19:00, 3.2 puncte de rating și 17.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 a obţinut 2,3 puncte de rating și o cotă de piață de 12,4%.

În emisiunile difuzate până acum, una dintre familii a făcut față cu brio competiției, a reușit să câștige cinci ediții consecutive și să intre în posesia marelui premiu care constă într-o mașină de familie de ultimă generație. Alte familii au intrat pline de entuziasm în competiția răspunsurilor creative și surprinzătoare și au luptat pentru obținerea premiilor puse în joc.

Toți concurenții și-au făcut strategii, au fost imprevizibili, simpatici și s-au duelat în fiecare zi, de luni până vineri, în răspunsuri originale, care de multe ori au stârnit hohote de râs.


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingulpoate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending