Connect with us

Life Style

GARANTAT 100% REVINE CU UN NOU SEZON LA TVR 1

Published

on

În martie, “Garantat 100%” împlineşte 10 ani şi tot în martie, din 15, Cătălin Ştefănescu a revine cu un sezon nou, într-un format nou, în fiecare duminică seara, pe TVR 1. catalin-stefanescu-garantat-100-tvr-1Trei rubrici fixe noi apar cu ocazia asta în cadrul emisiunii. Este vorba despre Taxi driver, Arhivele Garantat 100% şi scurte filme de prezentare ale personalităţilor României din campania Mari Români.

Tot la capitolul nou se înscrie şi faptul că fiecare invitat din prima parte a emisiunii aduce cu sine un obiect care i-a marcat viaţa. O carte, un CD cu muzică, un DVD cu un film sau două bilete la un spectacol. Oricare dintre aceste obiecte ajunge, prin tragere la sorţi, la un norocos din public, pe a cărui viaţă îşi va pune sau nu amprenta. Rămâne de văzut la sfârşitul sezonului.

În prima ediţie, invitat special este scriitorul şi eseistul Gabriel Liiceanu. Iar în cea de-a doua parte a emisiei îi putem vedea pe Claudiu Bârsilă şi Laura Spânu, doi medicinişti de anul V, care au făcut descoperiri importante în domeniul autismului.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    24 martie 2009 at 18:58

    Excelenta emisiune!Moderatorul,impecabil!Bun gust,invitati de calitate,formatul nou mult mai dinamic!Felicitari si pentru ideea de a aduce in emisiune tineri valorosi care au ceva de spus in lumea asta tot mai debusolata.(Maria)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending

%d blogeri au apreciat: