Connect with us

ADVERTORIALE

Găsește gadgetul potrivit pentru tine, de la Zenkabeat

Published

on

zenkabeat.com

Noile gadgeturi de ultimă generație ne fac cu adevărat viața mult mai ușoară. Prin lipsa firelor sau cu ajutorul monitorizării mișcării zilnice îți va fi mai simplu să te conectezi la viața de zi cu zi.

Zenkabeat îți oferă o gamă variată de accesorii și produse de ultimă generație, pentru a-ți facilita activitățile zilnice. Tehnologia nouă te ajută să rămâi mereu conectat la mediul virtual, în timp ce realitatea este chiar în fața ta.

Site-ul zenkabeat.ro este un  magazin online de gadgeturi și aparaturi care se potrivesc celor ce vor să fie mereu conectați cu ultimele tehnologii. Acesta cuprinde o varietate de accesorii și echipamente audio, periferice, ceasuri inteligente și produse pentru igiena orală. Dacă ai un telefon mobil și vrei să scapi de clasicele căști cu fir, te poți orienta către gama largă de căști Bluetooth ce sunt compatibile cu orice tip. În funcție de stilul dorit, ai la dispoziție mai multe modele speciale pentru tine.

În materie de periferice, Zenkabeat dispune de tastaturi ce se pot atașa la tablete sau la PC. De asemenea, poți opta pentru Stylus iPad, cât și pentru videoproiectoare, stații de încărcat sau tastaturi universale. Toate aceste au diferite specificații și dimensiuni, astfel încât să găsești mai ușor gadgetul potrivit pentru tine.

Ceasuri smart pentru monitorizarea de zi cu zi

Poate că uneori pare greu să îți amintești că trebuie să faci sport de orice tip. Pentru a scăpa de acest complex sau de această problemă, ceasurile inteligente sunt alegerea potrivită. Aceste gadgeturi sunt perfecte pentru monitorizarea mișcării zilnice și pot fi setate chiar și să îți transmită notificări despre acest lucru. Dacă ești de părere că trebuie ca mereu să îți amintească cineva despre asta, chiar ceasul tău o poate face.

Ceasurile inteligente sunt excelente și atunci când vrei să apelezi pe cineva. Printr-o atingere ușoară pe ecranul lor, se poate face apelul dorit și în acest fel nu mai trebuie să utilizezi telefonul. Le poți folosi la volan, fiind un mod mai sigur de a comunica. În plus, poți beneficia și de câteva aplicații utile, alături de monitorizarea EKG a durerilor în piept, palpitațiilor și chiar amețelilor.

Performanța lor îmbunătățită asigură și o mare rezistență la apă, în cazul în care l-ai atins cu lichid în timp ce te speli pe mâini sau ai vărsat apă pe mână din pahar. Ceasurile smart au și un design perfect care se potrivește oricărui outfit.

Produse pentru igiena orală – noile gadgeturi utile

Zenkabeat este locul în care te poți bucura atât de accesorii pentru telefoane, laptopuri și tablete, cât și de produse pentru igiena orală. În această categorie ai la dispoziție irigatoare orale, dispozitive pentru curățarea dinților și pentru îndepărtarea tartrului.

Aceste dispozitive se găsesc alături de câteva accesorii utile pentru o igienă cât mai corectă. În plus, te poți orienta către diferite modele care au specificații variate. În funcție de ceea ce cauți și ceea ce ți se potrivește, online poți alege gadgetul ideal!

Contact: contact@zenkabeat.com

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending