Gateste ca un chef cu ajutorul oalelor de inox profesionale - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Gateste ca un chef cu ajutorul oalelor de inox profesionale

Published

on

In ziua de azi, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu treburile casnice, in special cu gatitul, deoarece exista atat de multe aparate electrocastice care faciliteaza acest task, cat si oale inox profesionale si cratite realizate din materiale premium, care nu permit mancarurilor sa se arda sau sa se lipeasca. Si avantajele acestora nu se opresc deloc aici.

 

De ce sunt atat de eficiente aceste accesorii de bucatarie ?

Haide sa luam exemplul oalelor de inox. Ele nu mai seamana deloc cu ce erau pe vremea bunicilor nostri. In prezent, sunt realizate din materiale premium, fiind mult mai usor de folosit. Nu trebuie sa detii abilitati de bucatar chef, pentru ca produsele in sine te ajuta enorm, daca optezi pentru ele.

 

Iata ce avantaje iti ofera aceste oale din inox:

  • Sunt produse extrem de durabile, deci reprezinta o investitie pe termen lung care isi merita toti banii. Oalele din inox profesionale sunt folosite si in industria HORECA, tocmai pentru ca sunt cunoscute pentru duritate si durabilitate. Acestea nu se pateaza si nici nu se zgarie, pastrandu-si suprafata aderenta intacta. Nici macar petele de calcar nu se depun pe suprafata acestora.
  • Se curata extrem de usor. Spre deosebire de oalele sau cratitele de generatie mai veche, oalele de inox se curata extrem de rapid, deoarece, datorita suprafetei lor aderente, mancarea nu se va lipi si nu se va intari deloc, fiind eliminata usor doar sub un jet de apa calda si atat, astfel incat sa nu pierzi mult timp spaland la vase.
  • Compozitia oalelor fac diferenta – de regula, acestea sunt alcatuite dintr-un strat de inox, care este acoperit la randul sau de o foita de aluminiu sau cupru (in acest fel se imbunatateste conductibilitatea caldurii). Indiferent de unde le cumperi, exista produse de grosimi diferite – acest fapt este dat de numarul de straturi de inox / otel inoxidabil.
  • Sunt, de asemenea, usor de intretinut. Gatiti cu ele doar la foc mediu, deoarece cu ele este suficient. Suprafata oalei de inox stie cum sa capteze si sa distribuie caldura uniform, astfel incat alimentele sa fie perfect patrunse, dar fara sa isi piarda aroma. Se pot lasa la inmuiat cu apa si detergent de vase, pentru a facilita curatarea acestora. Este simplu si foarte la indemana sa cureti o oala care a stat in prealabil in apa.
  • Oalele sunt cautate, deoarece vin intr-o varietate de forme si dimensiuni. Pentru ca au capacitatea de a cuprinde cantitati mai mari de mancare, sunt preferate pentru preparatul ciorbelor, a tocanitelor, a supelor si alte feluri de mancare. De asemenea, au o forma ergonomica, care le face foarte usor de manuit si transportat. Si daca alegi produse profesionale, atunci gatitul ti se va parea floare la ureche, chiar daca nu obisnuiesti sa gatesti sau nu ai incercat niciodata.

 

Gatitul in sine nu mai este o activitate care sa le sperie pe gospodinele moderne. Ele stiu ca nu trebuie sa urmeze cursuri speciale de gatit inainte, ca sa poata folosi o oala de inox profesionala. Adevarul este ca nu iti trebuie multe instructiuni, trebuie doar sa alegi accesorii de gatit pe masura si sa ai putina bunavointa sa incerci retete pe cont propriu. Pana la urma, cu totii invatam din greseli, dar cu oalele de inox bine alese, nici macar nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei reusi. Cu timpul vei capata experienta si dexteritate si te vei convinge ca lucrurile nu par atat de grele.

Recomandat este sa cumperi accesorii de bucatarie doar de la producatori renumiti sau recunoscuti, pentru ca acestia sunt cei mai in masura sa ofere si garantie la produsele lor (in functie de produs, de utilitatea acestuia, etc.). Astfel, daca intampini o problema, ai cu cine sa discuti despre ea, ca sa ti se ofere si o solutie pe masura, in cel mai scurt timp cu putinta (de regula se poate oferi un alt produs in locul celui vechi sau serviciile de reparatie sunt gratuite, dar aceste reguli difera de la un producator la altul).

 

Advertisement

Oalele de inox sunt preferatele restaurantelor HORECA

Industria HORECA foloseste de foarte mult timp oale de inox profesionale si nu numai, deoarece acestea chiar ofera rezultate pe masura asteptarilor: timp de gatit foarte rapid si sanse de esec minime ! Reprezinta o investitie pe care industria HORECA o face cu mare drag, si pe buna dreptate – ofera multe avantaje pe care nu ai cum sa le treci cu vederea.

O gospodina moderna nu se sperie de bucatarie, ba din contra, stie sa raspunda provocarilor cu accessorii de bucatarie profesionale, pe masura ! Oalele, desi par banale, acum chiar au inceput sa devina din ce in ce mai populare si cautate. Doar ca atunci cand sunt selectate, conteaza si modelul, forma si dimensiunea. De regula, un set complet contine toate dimensiunile de care te-ai putea folosi in viata de zi cu zi, asadar este mai bine sa investesti intr-un set complet, decat sa cumperi produsele separate (este mai ieftin si economisesti timp).

Daca alegi produse profesionale, cu siguranta si mancarea va fi mai usor de gatit si mai gustoasa, pentru ca sigur iti va fi drag sa gatesti daca stii ca ai alaturi tot ce ai nevoie, astfel incat sa termini totul in timp record si sa nu pierzi o zi intreaga in bucatarie, cand poti sa faci si altceva cu timpul tau.

 

Sursă foto: freepik.com

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending