Connect with us

Emisiuni

Gazda serii de la Mâncare pe care va avea ochi pentru un singur concurent

„Ești și gentleman, îmi place”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Show-ul în care cinci bucătari amatori încearcă să impresioneze oameni pe care nu îi cunosc prin intermediul abilităților culinare și a gesturilor ospitaliere revine astăzi de la ora 20:00, pe Acasă! În această săptămână, Bianca, Roxana, Andreea, Bogdan și Cristian vor concura în fiecare zi, de luni până vineri, la Mâncare pe care, având ca miză titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” și premiul de 5.000 de lei. 

Bianca este concurenta care va deschide seria de cine delicioase de săptămâna aceasta. Femeia de 35 de ani este cofetar, profesie aleasă din întâmplare: „În 2012, după ce am terminat masteratul de informatică economică, am plecat într-o vacanță de două săptămâni… și am rămas trei ani! Mă plimbam prin centrul Valenciei și am văzut un afiș cu un curs de patiserie pentru începători. Știam spaniolă de la ACASĂ TV, din telenovele. M-am dus la curs și m-am îndrăgostit”, va povesti aceasta entuziasmată. 

Concurenta își va delecta invitații cu o supă cremă de pepene cu piersici și gorgonzola, tagliatelle de legume, șalău pe pat de portocale și creveți, și un mousse de caramel sărat. Toate aceste preparate vor fi profund apreciate de oaspeți: „Mi-a plăcut la nebunie! Știi care e problema la desertul asta? Că este prea puțin”, „Felul principal este de excepție. Nu e foarte bun, e senzațional!” vor fi câteva dintre comentariile acestora. 

În timp ce invitații Biancăi vor fi interesați de preparatele degustate, gazda va avea ochi numai pentru un concurent venit la cina sa: „Ce ochi frumoși ai”, îl va complimenta femeia de când va intra pe ușă. „Ești și gentleman, îmi place”, va adăuga aceasta mai târziu. Nici bărbatul nu se va lăsa mai prejos în ceea ce o privește pe Bianca: „Când mi-a deschis ușa, am avut impresia ca mi-a deschis… primăvara”, va declara acesta ulterior.

Pentru a afla cum se dezvoltă idila celor doi, dar și cum se vor descurca ceilalţi concurenți de săptămâna aceasta, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, pe Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending