Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Gealan România înregistrează creșteri semnificative în primul trimestru al anului 2024, în pofida declinului pieței de construcții

Published

on

Reclame

Gealan România, lider în producția de sisteme de tâmplărie PVC, anunță rezultate financiare remarcabile pentru primul trimestru al anului 2024. În ciuda unei scăderi generale a pieței de construcții din România, compania a reușit să înregistreze o creștere de 8% a volumelor de vânzări comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

 

Aceste performanțe solide se datorează cererii crescute pentru sistemele de tâmplărie premium și super premium, cum ar fi Gealan Kubus, Gealan AcrylColor și Gealan Linear. Aceste produse de top au fost esențiale pentru creșterea volumului de vânzări în metri liniari în acest an.

 

„Suntem mândri să anunțăm că, în ciuda provocărilor din piața de construcții, am reușit să creștem volumele datorită calității și inovării sistemelor noastre de tâmplărie premium și super premium,” a declarat Nicu Craciun, Director General Gealan România. „Produsele noastre de top, precum Gealan Kubus, Gealan AcrylColor și Gealan Linear, sunt preferate de clienți pentru durabilitatea, designul modern și performanțele energetice superioare.” a mai adaugat acesta.

 

Creșterea vânzărilor a fost susținută și de dezvoltarea de proiecte rezidențiale de anvergură în orașele Cluj-Napoca, București și Iași. Aceste proiecte, care se încadrează în categoriile premium, reflectă tendința pieței către soluții de construcție de înaltă calitate, eficiență energetică si design versatil.

 

Gealan România continuă să își consolideze poziția pe piață prin inovare și adaptarea la cerințele clienților, demonstrând astfel capacitatea de a performa într-un mediu economic dificil. Compania rămâne dedicată furnizării de soluții de tâmplărie PVC care îmbină estetica cu performanța tehnică superioara, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a sectorului construcțiilor din România.

 

Despre Gealan România

Gealan România este un lider în producția de sisteme de tâmplărie PVC, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru piața construcțiilor. Cu un angajament ferm pentru excelență și sustenabilitate, Gealan continuă să își extindă portofoliul de produse și să răspundă cerințelor unei piețe în continuă schimbare.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending