Connect with us

Emisiuni

Geanina Corondan revine pe sticlă. Va prezenta emisiunea Destinația anului!

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

MINISTERUL ANTREPRENORIATULUI și TURISMULUI A ADUNAT DEJA MII DE NOMINALIZĂRI

In timp ce românii dau examenul omeniei și ospitalității prin felul exemplar in care se mobilizează pentru primirea refugiaților din țara vecină, realitatea dură de lângă noi ne face sa apreciem mai mult ceea ce avem frumos chiar aici, in România.

De aceea, nu e surprinzător că mii de români au intrat deja pe www.destinatiaanului.ro  pentru a nominaliza orașele și localitățile turistice pe care le iubesc și vor sa le vadă incluse în topul destinațiilor cele mai atractive din Romania.

La categoria „City Break” competiția este intensa: pe lângă Oradea, Iași sau Brăila, finaliste ale ediției 2021, mulți romani recomandă Brașovul, Clujul, Timișoara, Sibiul, Alba Iulia dar și Craiova, Târgoviște, Brăila, Tulcea, Hunedoara și Piatra Neamț. Surprize plăcute apar și la categoria „Localități turistice”, unde nume noi ca Valea Doftanei, Brezoi, Sfântul Gheorghe (Delta Dunării), Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei au strâns cele mai multe recomandări pana acum. Nominalizările continua pana pe 10 aprilie, când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice.

Cele 6 destinații cu cele mai mari scoruri, vor beneficia apoi de promovare națională intensă in lunile Mai-August atât pe social media cat și prin emisiunile Destinația Anului difuzate pe Prima TV. Gazda emisiunii, Gianina Corondan, va călători cu echipa de filmare în fiecare destinație. De acolo va avea intervenții live și va realiza emisiuni cu principalele atracții ale zonei.

„Sunt încântată să mă alătur aventurii numite “Destinația Anului“, să fim îndrumați de locuitorii și cunoscătorii locurilor de însemnătate aparte și sunt convinsă că vom scoate la iveală strălucirea unor destinații de petrecut timpul liber oriunde în țară, vom dovedi că nu e musai să treci granița pentru a avea parte de așa ceva. Că la noi s-a inventat proverbul: “Omul sfințeste locul” a declarat Gianina Corondan. 

În următoarea etapă, juriul prezidat de Dragoș Anastasiu va acorda voturile celor mai atractive destinații pe baza înscrierilor și ale unor criterii care cuprind investițiile făcute în infrastructura turistică și acțiunile de comunicare realizate in ultimii 2 ani. Votul juriului va conta pentru 1/3 din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte doua treimi.

Juriul acestei etape este format din 20 de experți și influenceri de turism:

Dragoș Anastasiu – Presedintele juriului, Alianța Pentru Turism

Daniel Mischie – Alianța Pentru Turism

Iulia Dangulea – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Advertisement

Marilena Rumega – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Dana Glonț – www.DanaGont.ro

Felix Tătaru – Institutul Orașelor Vizionare

Charlie Ottley – Producător TV

Adrian Voican – BIBI Touroperator

Călin Ilie – Federația Industriei Hoteliere din România

Andrei Blumer – Asociația de Ecoturism

Radu Florin – Fabrica de Aventura

Andreea și Vlad Moraru – www.ValizeVesele.ro

Catinca și Cristian Dorobanțu – Binome Film

Advertisement

Georgiana și Vlad Anicăi – www.RomanianThrills.us

Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro

Simona și Alex Vrânceanu – www.lipa-lipa.ro

Eddie Tone – www.tuktuk.ro

Oana Grozavu – www.visatorprinlume.ro

Mirela Leoni – www extravilan.ro

Raluca Jianu – epicvisits.com

Iubești o Destinație din Romania? Ajută la promovarea ei: intra pe www.destinatiaanului.ro și nominalizeaz-o in competiția Destinația Anului. Mai multe detalii despre campanie in Regulamentul campaniei, pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/ 

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending