Connect with us

Reality Show

Geanina Ilieș a trimis-o acasă pe campioana duelurilor, Ioana Filimon a părăsit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ambiție, dorință și femei puternice asta s-a văzut aseară în arena de duel. Telespectatorii și concurenții de pe margine au savurat un duel cu femei frumoase care au demonstrat că sunt în stare să mute și muntii din loc.

Lupta dintre Ioana Filimon și Geanina Ilieș va fi povestită mult timp de acum încolo, fiind declarată de către concurenți ca cel mai greu și mai spectaculos duel de până acum. Au spart lemne cu toporul, au taiat cu fierăstrăul și au bătut cuie de parcă asta ar fi făcut zilnic. Regina duelurilor, Ioana nu a mai reușit să găsească resurse pentru a trece si peste ce de-al patrulea duel de eliminare. Miss Romania a reușit să stea în fermă 10 săptămâni.

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență joi!

Ediția de joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.7 puncte de rating și 28.9% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund care obținut 4.2 puncte de rating și 12.5% share. Peste 1.5 milioane de români au urmărit fiecare minut al ediției de ieri seară.

Sâptămâna viitoare, un nou concurent le va calca pragul celor din fermă. Luptatorul Cătălin Zmărândescu e pregătit să lupte și el pentru marele premiu de 50.000 mii de euro pus în joc.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending