Connect with us

Life Style

Geanina Ilies și Daniel Osmanovici au împlinit 1 an de când prezintă împreună

Redactia Radar de Media

Published

on

Duminica aceasta a fost motiv de sărbătoare în redacția Observator. Prezentatorii jurnalelor din week-end de la Antena 1, Geanina Ilieș și Daniel Osmanovici, au împlinit 1 an de când prezintă împreună știrile. Așa se face că Daniel și-a întâmpinat colega de pupitru nu doar cu zâmbete și urări calde, ci și cu o brioșă și o lumânare aniversară. ”Am primit foarte multe felicitări de la telespectatori, de la colegi, iar atmosfera în platou a fost una de bucurie”, mărturisește Daniel.

”Noi doi ne înțelegem foarte bine, chiar într-o pauză Gianina a găsit un articol despre cum ne înțelegem cu partenerii profesionali în funcție de ziua nașterii, iar la noi potrivirea a fost maximă. Lasând gluma la o parte, noi chiar facem echipă bună. La mine s-a dovedit că atunci când am în preajmă o femeie puternică, evoluez. Așa s-a întâmplat cu soția mea. Iar pe plan profesional, întâlnirea cu Geanina simt că m-a făcut să evoluez”, mai povestește Daniel.

Imediat după terminarea Observatorului, Geanina și Daniel au mers în oraș împreună cu o parte a echipei și au sărbătorit printr-o masă nepretențioasă și inedită: ”Am mâncat omletă cu toții și ne-am simțit extraordinar de bine, totul a fost foarte relaxat și am avut prilejul să mai stăm împreună și în afara serviciului”, încheie prezentatorul de la Antena 1.   Daniel Osmanovici Copyright_Mihai Stetcu

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending