Connect with us

Emisiuni

George Craciun a parasit competitia ”Top Chef”. Vezi ce surpriza ii pregateste sotia sa!

Published

on

În ediţia de aseară de „Top Chef”, concurenţii au gătit pentru familia Reghecampf. Cu toate că au fost încântaţi de ospăţul pregătit de bucătari, una dintre echipe a fost nevoită, totuşi, să intre la proba care a dus la eliminarea unui concurent.

Concurenţii aflaţi la duel au fost provocaţi să pregătească un desert pe bază de iaurt. Unele dintre preparate i-au impresionat pe cei trei juraţi, printre care cel al Alexandrei Leon şi al lui Alexandru Iacob, dar au fost şi câteva preparate care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor juriului.

Astfel că, George Crăciun a fost concurentul care a fost eliminat din cursa pentru premiul „Top Chef”, cu toate că de-a lungul competiţiei, George s-a numărat printre concurenţii lăudaţi de către membrii juriului, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Acasă, pe George Crăciun îl aşteaptă soţia sa care îi va aduce o surpriză chiar de Crăciun, o fetiţă pe care abia o aşteaptă:

„Am fost dezamăgit că am părăsit competiţia Top Chef, pentru că de-a lungul concursului am avut preparate bune şi lăudate, dar sunt fericit acum că voi deveni tată”, povesteşte George.

Competiţia „Top Chef” poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1, în ediţia viitoare învitaţi în platoul emisiunii fiind echipa veselă de la Icomedy.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending