Connect with us

A-Z NEWS

George Baltă, fost jucător de rugby, vine la „Te pui cu blondele?” (galerie foto)

Published

on

Reclame

Miercuri, 8 decembrie, de la 20.30 Dan Negru va avea un invitat special în platoul emisiunii „Te pui cu blondele?”. Deşi nu este un nume foarte cunoscut, George Baltă este un om cu o istorie de viaţă impresionantă.

Jucător talentat de rugby, George şi-a încheiat cariera sportivă din cauza unui accident care i-a schimbat întreaga viaţă. George Baltă are acum 24 de ani şi este imobilizat într-un scaun cu rotile. Deşi a trecut prin momente de disperare şi a învăţat să se acomodeze cu un nou mod de viaţă, George nu şi-a pierdut niciodată voinţa de a lupta. Astfel că tânărul a acceptat provocarea de a intra în competiţie cu blondele lui Negru şi de a dovedi că poate face faţă cu succes unui concurs de cultură generală.

Pentru un învingător cum este George Baltă, surprizele se vor ţine lanţ în platoul de la „Te pui cu blondele?”. Mari campioni ai Romaniei vor veni să îl sprijine pe tânărul luptător: Leonard Doroftei, Violeta Beclea, Ionela Târlea şi Otilia Bădescu. De asemenea, George va fi susţinut din public şi de Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby. În runda a doua a competiţiei, în platoul emisiunii va veni şi o parte din echipa naţională de rugby a României care tocmai s-a calificat la Campionatul Mondial de Rugby din 2011.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. flory_bebe90

    14 decembrie 2010 at 19:16

    BRAVO LUI!UN EXEMPLU DE URMAT PENTRU TOTI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending