Connect with us

Emisiuni

George Buhnici a testat noua maşină de poliţie LAPD la “I like IT”

Avatar

Published

on

George Buhnici, realizatorul rubricii iLIke IT, difuzată în cadrul Ştirilor ProTv de la ora 7:00, s-a întors din Las Vegas unde a trăit experienţe demne de filmele de la Hollywood. 

„CES din Las Vegas a reconfirmat anul acesta că este cel mai mare eveniment de electronice de pe planetă. Am asistat la zeci de lansări de produse absolut spectaculoase.”, a mărturisit George Buhnici.

„Cel mai mult mi-a plăcut noua maşină de poliţie LAPD pe care am şi testat-o împreună cu un poliţist foarte de treabă din Los Angeles.”, a continuat corespondentul.

Printre cele mai ingenioase gadgeturi se numără MP3 playerul de 1 cm cub, ceasul cu cerneală electronică, memory stick-ul de un TB, televizoare uriașe de 110”, OLED sau 4K, toate “butonate” de George, un împătimit al electronicelor.

“Mi-au plăcut foarte mult Razer Edge, super tableta de jocuri si NVIDIA Shield, o super consolă de jocuri cu Android la bord.  Mi-as cumpăra-o și mâine.”, recunoaşte el.

Călătoria lui George şi a colegului său, operatorul de imagine Ioan Bucşă nu a fost lipsită de peripeţii nici la dus, nici la întors. “Bagajul mi-a fost rătăcit de ambele dăţi, dar le mulţumesc pe această cale celor de la companiile aeriene că l-au recuperat intact. Ar fi fost păcat de micile cadouri dinăuntru, nu-i aşa?” a declarat realizatorul rubricii iLike IT.  

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending