Connect with us

Emisiuni

George Buhnici prezintă sâmbătă, la iLikeIT, gadgeturile gândite special pentru gamerii cu stare!

Published

on

Românii au două obsesii când vine vorba despre tehnologie: smartphones și laptopuri, iar 2017 vine cu dispozitive interesante, la prețuri surprinzătoare.

 

Sambătă, la ora 10:00, la iLikeIT, George Buhnici şi Marian Andrei sunt puşi pe teste și îi așteaptă o stivă de gadgeturi! Vedeta ediției este un laptop “monstru”, special gândit pentru gamerii… cu stare. Cântărește aproape 9 kilograme, are ecran curbat și turuie la intensitate maximă!

 

Tot la iLikeIT, continuă povestea mașinilor inteligente. Sambătă dimineața, de la ora 10:00, vedem ce impedimente legale și morale există în cazul vehiculelor fără șofer. Dar și ce propuneri surprinzătoare au producătorii din industrie. Nu va lipsi nici jocul săptămânii: Rocket League.

 

În fiecare ediție iLikeIT, George Buhnici vorbește despre gadget-uri, idei, concepte și jocuri care țin la curent pasionații de tehnologie!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending