Connect with us

ALL MEDIA

George Cristian Maior vine Marţi la TVR 2

Published

on

 

Marţi, 15 februarie, de la ora 20.00, invitatul emisiunii Joc Deschis este George Cristian Maior, directorul Serviciului Român de Informaţii. Oaspetele Oanei Popescu din această săptămână are un palmares impresionant nu doar în diplomaţie şi politică, ci şi în învăţămantul universitar.

George Cristian Maior a absolvit Facultatea de Drept de la Cluj, aprofundând apoi studiile în Dreptul Internaţional şi Comparat la Universitatea “George Washington” din Statele Unite. La vârsta de 25 de ani a câştigat un concurs în Ministerul de Externe unde a avut apoi o traiectorie ascendentă, parcurgand toate etapele până la poziţia de Ambasador. La vârsta de 33 de ani era deja Ministru Adjunct al Apărării Naţionale şi coordona din punct de vedere strategic şi militar integrarea României în NATO.

În 2004 este ales senator şi apoi preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Senat. Din 2006 a acceptat cea mai dificilă dar şi cea mai onorantă poziţie, devenind cel de-al patrulea director al Serviciului Român de Informaţii. În tot acest timp, George Cristian Maior nu a neglijat niciodată pasiunea pentru literatură ci a fructificat-o, publicând cărţi precum: „Noul Aliat”, „Incertitudine” şi „Un război al minţii”. Totodată, el este autorul unor articole şi lucrări referitoare la drepturile omului, concepte de drept public şi politici de apărare la nivel global.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending