Connect with us

Emisiuni

George Mihai şi Andreea Stravoiu pornesc într-un nou sezon „ROventura” cu o incursiune în inima Bucovinei, la Gura Humorului

Published

on

            Sâmbăta aceasta, un nou sezon „ROventura” intră în casele telespectatorilor, începând cu ora 15:00, la Kanal D. George Mihai şi Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii, s-au întors dintr-o scurtă vacanţă, dar nu cu mâinile goale. Cei doi călători ne propun o mulţime de poveşti uluitoare, aventuri memorabile şi recomandări de călătorie, numai bune pentru a ne delecta.

Echipa emisiunii deschide acest nou sezon cu o incursiune fabuloasă, la Gura Humorului, în inima Bucovinei. Indiferent de anotimp, urbea de la poalele Obcinelor respiră frumuseţe, vibrează şi cucereşte prin turismul de aventură.

Andreea Stravoiu şi George Mihai ne poftesc să începem ziua în forţă, în parcul de agrement Arinis, unde există activităţi pe care, atât cei mari, dar şi cei mici şi-ar dori să le încerce. Unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, Gura Humorului este perla turistică a Bucovinei, unde, la tot pasul, se găseşte ceva interesant de făcut. Un exemplu de dezvoltare în industria ospitalităţii, Humorul are o istorie remarcabilă, facilităţi de agrement şi locuri de popas fabuloase.

„Capela Sixtina a Estului”, aşa cum este supranumită Mânăstirea Voroneţ, e cea mai cunoscută dintre cele cinci lăcaşuri de cult, veritabile perle arhitecturale, înscrise în  patrimoniul UNESCO. Fresca atât de spectaculoasă, cu binecunoscutul Albastru de Voroneţ, i-a oferit mânăstirii, unicitatea recunoscută astăzi peste tot în lume.

Multe aventuri, mâncăruri cu dichis, dar şi drumurile minunate ale locului, bucură ochii privitorilor. Nu rataţi o ediţie inedită „ROventura”, sâmbăta aceasta, începând cu ora 15:00, alături de George Mihai şi Andreea Stravoiu, numai la Kanal D.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending