Connect with us

Cinema

George Piștereanu și PRO TV PLUS lansează „Aventurile lui Tibor”

Published

on

Reclame

            George Piștereanu și PRO TV au pregătit un cadou pentru fanii serialului VLAD. Aceștia pot urmări pe platforma PRO TV PLUS, „Aventurile lui Tibor”, un film din două părți care spune povestea lui Tibor, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.

 

„Având în vedere că am stat o bună perioadă în casă, izolat, mi-au venit foarte multe idei. Eu nu am timp să mă plictisesc, cred că nu am mai avut acest sentiment de multă vreme. Acum, că am avut mai mult timp la dispoziție, am pus în aplicare mai multe idei. La filmul Aventurile lui Tibor mă gândeam de ceva vreme, îmi doream să iau din fiecare sezon scenele importante pentru dezvoltarea personajului Tibor și a acțiunii și să le montez. Este un montaj la care țin, la care am lucrat foarte mult, pentru că nu am mai făcut asta niciodată.”, declară George Piștereanu.

            „Subtitrarea, de exemplu, nu a fost ușor de realizat. Nu am realizat niciodată câte fraze poți spune în două, trei secunde. Am descoperit lucruri noi odată cu acest proiect. Am vrut să fac asta pentru că oamenii, la fel ca mine, au apreciat extrem de mult acest personaj. Faptul că am primit atât de multe mesaje legate de personajul meu din VLAD, Tibor, m-a făcut să duc la capăt acest film. Am spus că ar fi extraordinar dacă am face un montaj din scenele VLAD din perspectiva acestui îndrăgit personaj, că ar fi un cadou frumos pentru fani. Vă doresc vizionare plăcută!”, a mai adăugat actorul.

 

Totodată, fanii serialului VLAD se pot reîntâlni cu personajele lor favorite, urmărind primele sezoane, de luni până joi, la PRO TV, VLAD – Începutul poveștii !

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending