Connect with us

ENTERTAINMENT

George Popescu de la chefi la cuțite, revelația sezonului 11. Hairstylist în top 10 mondial

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cine e George Popescu de la Chefi la cuțite 2023?

George Popescu este unul dintre cei 21 de concurenți de la Chefi la cuțite, sezonul 11, care a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați în preselecții, iar apoi a trecut cu brio și peste proba din bootcamp, ajungând în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. În audiții acesta a venit însoțit alături de fosta lui soție. Cei doi au fost într-o relație timp de nouă ani, căsătoriți timp de trei ani şi chiar dacă aceştia au decis împreună să meargă pe drumuri diferite, întrucât relația lor nu mai funcționa, ei însă au rămas foarte buni prieteni, spre surprinderea tuturor.


În emisiunea „xtra night show”, acesta a mărturisit că viața lui nu a fost mereu tocmai roz, el trecând prin foarte multe încercări dar mereu a fost de admirat pentru că a reuşit să le facă față şi să treacă cu brio prin toate, cu zâmbetul pe buze. În anul 2013 a fost numit hairstylistul anului dar a fost nevoit să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a slăbi.

George a mărturisit în direct la Antena stars în emisiunea „Xtra night show”, că participarea lui în îndrăgitul cooking-show nu este prima lui apariție la televizor. Acesta a mai colaborat şi cu emisiunea care a fost moderată de Iulia Albu, „Ia cu stil”, care a fost difuzată pe Antena stars. Acolo el coafa şi machia toate concurentele .

Pentru George Popescu, emisiunea chefi la cuțite a insemnat o adevărată provocare dar totodată şi o validare pentru el deoarece a căpătat mai multă încredere în el însuşi.  Deşi a dovedit multe atât juraților cât şi tuturor pe tot parcursul show-ului, că este foarte talentat şi creativ în arta culinară, pentru George bucătăria rămâne doar o pasiune şi mereu va găti cu suflet pentru prieteni.


„Îmi dau seama că nu pot să fac 100 de lucruri bine, aşa că pasiunea mea cea mai mare rămâne părul şi makeup-ul pentru a duce acest lucru la acelaşi nivel de excelență ca şi până acum. Bucătăria însă rămâne doar o pasiune şi atât şi voi găti mereu bine doar pentru prieteni.”

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending