Connect with us

Emisiuni

George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

,,Fotbalul ăsta românesc s-a cam dus în jos, mi se pare că jucătorii vor să viziteze Titanicul!’’

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, 21 noiembrie, de la 20:30, la Antena 1. 

Confruntarea România – Elveția, difuzată marțea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului. Rând pe rând, Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Unul dintre numele sonore care a urcat pe scena iRoast înainte de meciul România – Elveția este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, impersonat de George Tănase, care, când l-a văzut pe Florin Gardoș în platou, nu a ratat ocazia de a-l lua la roast pe fotbalistul român: ,,Văd că apari des aici, apari mai des decât ai apărut la Southampton în patru ani, nu știu ce-i cu tine. Îți cam place așa pe caterincă!”.

,,Nimic nu se compară cu gafele de pe teren, mai ales cu alea de la conferința de presă; alea sunt bombă; sunt mai rele decât declarațiile pe care le dădeam eu. Singura diferență e că, la o conferință, poți, cel mult, să o dai în bară; pe teren… poți să o dai direct în propria poartă!”, a declarat Bănel Nicoliță, spre amuzamentul tuturor. 

Momentele pregătite de Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru vor putea fi urmărite marțea aceasta, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România – Elveția, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45. 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending