George Vintila a plecat, din radio, dupa 24 de ani

0
1442

Cum in viata oricarui om se produce, la un moment dat, o schimbare, asa s-a intamplat, recent, si in cazul lui George Vintila. Cunoscutul om de radio a hotarat ca, dupa 24 de ani, sa plece din institutia unde a lucrat cat “o viata de om”.

Acesta a simtit nevoia unei schimbari profesionale, dar si o perioada de liniste pe plan personal. Si-a dorit o pauza, in perioada aceasta, insa este foarte increzator si dornic de a raspunde noilor provocari, pe care viata i le va aduce, in continuare.

“Evolutia presupune schimbare si cred ca pentru a trece la “urmatorul nivel”, e nevoie de un nou start!
2018 a venit cu proiecte noi, unele ce necesita multa atentie, mult timp, iar programul de la radio nu mi-ar permite destula implicare in acestea.
Fara regret, dar deja cuprins de dorul vibe-ului de radio, mi-am luat la revedere de la ascultatorii carora le voi simti lipsa  si care mi-au fost alaturi timp de aproape 24 de ani. Le multumesc lor si celor alaturi de care am am avut ocazia sa lucrez! Sunt onorat si bucuros ca am reusit sa strang cele mai frumoase amintiri, din viata unui om de radio.”, a declarat George Vintila.

George Vintila a atins cifre record in mass – media: – cel mai longeviv dj de radio din Romania
– peste 22.000 de ore de live
– 24 de ani la acelasi post radio
– cele mai mari/multe concerte prezentate live

 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii