Connect with us

ALL MEDIA

George Zafiu a dat startul şcolii de taţi la Europa FM

Published

on

 

De când au revenit din vacanţă, Monica Anghel şi Bogdan Miu, matinalii de la Europa FM, realizează pentru prima dată în România un jurnal de sarcină. Astfel, milioane de români pot afla din „Deşteptarea” sau accesând pagina specială www.monicamamica.europafm.ro, experienţa din ultimele luni de sarcină ale Monicăi, dar şi sfaturi venite de la alţi părinţi despre miracolul care îţi schimbă viaţa.

Miercuri dimineaţă, celor doi matinali li s-a alăturat colegul lor, George Zafiu, care realizează emisiunea „Europa Express” şi care din luna mai face parte din ordinul mândrilor taţi de fată.
Total dedicat fetiţei lui, Alexandra, care reuşeşte să-i înmoaie genunchii doar printr-o privire, George a adus în discuţie rolul tatălui într-o familie care întâmpină un prunc. „Am decis să lansez pe site-ul www.monicamamica.europafm.ro Şcoala de taţi. Fiica mea are deja 3 luni, deci pot împărtăşi din experienţa mea de tată şi îi invit şi pe alţii să o facă, să povestească din bucuriile şi greutăţile lor”, a povestit DJ-ul Europa FM.
George Zafiu a împărtăşit ascultătorilor cum venirea pe lume a primului lui copil i-a schimbat viaţa, asemeni oricărui părinte, cum a învăţat lucruri noi, dar şi cum s-a lovit de birocraţia românească în procesul de declarare a noului născut.”Dar toate aceste cât şi orele nedormite trec şi după fiecare zi nu ţii minte decât momentele speciale din evoluţia bebeluşului, care se schimbă de la o zi la alta. Un nou surâs, o altfel de privire, faptul că observi că îţi recunoaşte vocea, chipul, că se linişteşte când îl iei în braţe, toate acestea sunt senzaţii unice, copleşitoare pe care doar când ţi se se întâmplă ţie le înţelegi pe deplin”.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending