Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

George Zafiu, DJ-ul Europa FM, a avut parte zilele acestea de una dintre cele mai puternice şi inedite experienţe din viaţa lui. Realizatorul emisiuniiEuropa Express”, un om cu peste 15 ani de radio, a simţit emoţiile copleşitoare ale unui fan adevărat pus faţă în faţă cu idolii lui. George a fost invitat la concertul exclusivist pe care trupa Bon Jovi l-a dat la Londra, pe O2, în sala British Music Experience pentru un număr restrâns de 500 de oameni.

Am avut onoarea de a sta chiar în primul rând la acest show oferit cu ocazia lansării noului lor album, „The Circle”, dar şi a DVD-ului „When we were Beautiful”, filmat în timpul turneului lor de anul trecut, la 25 de ani de carieră Publicul era format din jurnalişti din Europa, dar şi cei mai apropiaţi fani Bon Jovi, dar stând la câţiva metri de ei, aveam impresia că îmi cântă doar mie”.

Timp de peste o oră, George Zafiu a savurat show-ul ca un adolescent vrăjit de acordurile trupei lui preferate, „o demonstraţie live de interpretare dusă la rangul de artă”, dar momentul care l-a suprins cel mai mult a avut loc la mijlocul reprezentaţiei.

În dreapta mea, era o tânără, probabil jurnalistă, care a dansat energic şi fredonat pe toate piesele. La un moment dat, Jon a coborât de pe scenă şi s-a dus zâmbind direct la ea şi a sărutat-o! Nu mi-a venit să cred că asta s-a întâmplat chiar lângă mine. Nu trebuie să vă mai spun cum se simţea domnişoara după aceea şi cum parcă plutea de fericire”, a povestit DJ-ul Europa FM.

Tot cu această ocazie, George Zafiu i-a luat un interviu în exclusivitate lui David Bryan, clăparul trupei Bon Jovi, interviu ce va fi difuzat la Europa FM, miercuri, 11 noiembrie, după ora 10.00 în „Europa Express”.

Una dintre cele mai interesante informaţii venite de la David este faptul că s-ar putea ca fanii din România să-i poată vedea live, în vara anului 2011, când Bon Jovi are în plan un nou turneu mondial.

Miercuri, 11 noiembrie, aflaţi din interviul acordat de David Bryan pentru Europa FM mai multe despre vieţile membrilor Bon Jovi din afara scenei, despre artiştii pe care îi admiră ei şi despre secretele longevităţii trupei. Acest interviu va putea fi ascultat şi în reluare, sâmbătă, în matinalul „O dimineaţă de milioane” realizată de Toader Păun.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending