''Germania Alege'' in direct, la Digi24! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

”Germania Alege” in direct, la Digi24!

Published

on

Pentru mulți dintre români visul german, adică un sistem social generos, care funcționează fără greșeală, pare a fi unul destul de îndepărtat și greu de accesat. Ar putea oare rezultatele alegerilor de mâine din Germania schimba acest lucru?

emil-hurezeanu-este-noul-prezentator-la-digi-world

Digi24 ține pulsul alegerilor care ar putea influența Europa și România, în direct de la Berlin, alături de Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu.

Telespectatorii Digi24 vor putea urmări, într-o serie de transmisiuni in direct din capitala Germaniei, cum decurg alegerile în țara considerată a fi motorul Uniunii Europene. În campania electorală a devenit evident că alegerile din Germania par să aibă o miză mai mare în afara ţării, decât pentru germani.

După aproape un sfert de secol de la reunificare şi un deceniu de la reformarea statului social, teama germanilor faţă de cum va arăta viaţa lor în viitor se estompează şi este înlocuită de încredere. Aşa explică analiştii o campanie electorală lipsită de polemici majore.

În direct de la Berlin, Cosmin Prelipceanu, Emil Hurezeanu și o echipă întreagă de jurnaliști și tehnicieni Digi24, le vor aduce telespectatorilor toate explicațiile de care au nevoie. Chiar dacă rezultatele alegerilor din Germania sunt previzibile, Europa aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele scrutinului pentru că toată lumea vrea să ştie ce are de gând să facă în viitor Germania, liderul de facto al UE.

În programele sale de știri Digi24 alocă spații ample intervențiilor de la Berlin. Sâmbătă, 21 septembrie, Cosmin Prelipceanu se va afla în direct, din mini studioul Digi24 amplasat la Berlin, în jurnalele de știri ale orelor 19.00, 20.00 și 21.00.

De la 18.30, la “Pașaport diplomatic”, Balazs Barabas are doi invitați de seamă, Excelenta Sa Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la București, și omul de afaceri Ion Țiriac.

Duminică, 22 septembrie, în ziua alegerilor din Germania, Digi24 transmite o ediție specială, dedicată evenimentului politic al acestui an in Germania. De la ora 18.00, din studioul de la București, Balazs Barabas și invitații săi comentează desfășurarea alegerilor, iar de la ora 18.45, in direct de la Berlin, Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu prezintă primele rezultate, estimarile exit poll-urilor, reacțiile de pe scena politică germană.

Luni, 23 septembrie, de la ora 20.00, Digi24 transmite o ediție specială a „Jurnalului de seară”, în direct de la Berlin, în cadrul căreia Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu, alături de invitații lor speciali, analizează rezultatele alegerilor din Germania și vorbesc despre efectele pe care acestea le vor avea asupra Europei și României.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending