Connect with us

Seriale

Gest extraordinar făcut de actrița Özge Özder, Derya, din serialul Infidelul

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Actrița a scris o carte pentru copii și prin intermediul acesteia, vine în sprijinul unor copii care au nevoie de ajutor

Özge Özder, actrița cea care o interpretează pe Derya, din îndrăgita producție turcească „Infidelul”, difuzată la Kanal D, se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, este căsătorită de patru ani cu unul dintre cei mai îndrăgiți muziciani ai Turciei, Sinan Güleryüz, și împreună au o superbă fiică, pe micuța Eva Luna, în vârstă de 1 an și jumătate.

De curând talentata actriță a intrat în lumea scriitorilor de povești pentru copii, lansând un volum de basme „Luna, Zâna Lunii”. Toate veniturile obținute din vânzarea acestui prim volum vor merge în sprijinul unei cauze de suflet a lui Özge Özder, cea a copiilor care suferă de atrofie musculară spinală (SMA). 

„Eva Luna, aceasta carte este modul meu de a-mi plăti datoria față de copii ca tine care sunt bolnavi, de a-mi face datoria și de a-mi exprimă recunoștință pentru existența ta…. Din păcate, doar atât am putut face!”, este parte din mesajul impresionant postat de Özge Özder în mediul online.

Actrița a oferit în mesaj mai multe detalii despre cartea pe care o semnează și despre modul în care își dorește să vină în sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor.

 ”<Luna, Zâna Lunii> este o serie de basme pe care i le-am spus fiicei mele de când s-a născut și pe care i le voi spune toată viața mea, și toate încasările vor fi donate copiilor care suferă de  atrofie musculară spinală. Fiecare carte pe care o cumperi va da o șansă unui bebeluș. Când mamele vor cumpăra această carte și o vor citi bebelușului lor, vor oferi suflare altor bebeluși și speranța mamelor îndurerate”, este mesajul emoționant pe care actrița Özge Özder l-a postat pe contul său de socializare cu ocazia lansării acestei cărți de povești pentru copii.

              În mai puțin de 24 de ore postarea actriței a adunat mii de aprecieri și sute de mesaje. 

„Fie ca <Luna, Zâna Lunii> să vindece rănile tuturor bebelușilor care se lupta cu SMA și a familiilor lor, atât prin povestea plină de speranță, cât și prin contribuțiile tuturor celor care vor primi această carte”, ”Sunt atât de mândră de ține…”, „Atât Luna este foarte norocoasă să aibă o astfel de mama, cât și familiile care vor avea speranța cu acest ajutor… Ești o femeie exemplară, o mamă exemplară și ai o familie minunată alături de Sinan”, „Ați devenit vocea familiilor ale căror copii suferă de SMA, vă felicit din suflet. Mulțumesc pentru mâna întinsă, munca și inima, doamnă Özge”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor actriței.

Pe Özge Özder o puteți urmări în rolul Derya, în serialul „Infidelul”, producție difuzată în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la  ora 20.00, difuzat la Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending