Connect with us

ENTERTAINMENT

Gheboasă, amendat de Jandarmerie pentru prestația de la UNTOLD

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriș, a fost amendat de Jandarmeria Cluj cu suma de 1.000 de lei după concertul de la UNTOLD. Instituția s-a autosesizat, după vâlva din spațiul public creată de prestația sa de la renumitul festival de muzică. 

Versurile cântate de Gheboasă pe scena UNTOLD nu au fost nici pe placul reprezentanților Jandarmeriei Cluj, care s-a autosesizat într-un caz de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, conform art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, republicată.

Reprezentanții Jandarmeriei informează că au sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) „pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare”, informează stirileprotv.ro.

După concert, Gheboasă a fost taxat dur de internauți pentru felul în care a încurajat mii de adolescenți să cânte versurile unei piese indecente.

O serie de personalități ale vieții publice din România au criticat prestația artistului, însă Kamara a fost printre cei care i-au luat apărarea lui Gheboasă.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending