vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniGhenadie Moroşanu din Republica Moldova a intrat în Fabrica de staruri, de...

  Ghenadie Moroşanu din Republica Moldova a intrat în Fabrica de staruri, de la TVR 1

  El îl înlocuieşte, de marţi, 27 martie, pe Andrei Ilieş, care a decis să iasă din competiţia transmisă de TVR şi PrimeTV.

  Moldoveanul Ghenadie Moroşanu, în vârstă de 28 de ani, are mai mult noroc decât şi-ar fi imaginat. După ce a ratat intrarea în Fabrica de staruri la limită, el îl înlocuieşte de ieri pe Andrei Ilieș, care s-a retras pe 24 martie, în timpul show-ului transmis în direct de TVR 1.

  Andrei îşi motivase decizia prin adaptarea dificilă la cerinţele acestui talent reality-show. Dar ghinionul unuia poate fi norocul altuia, cum este şi cazul lui Ghenadie, care a ajuns în Fabrica de staruri când credea că totul este pierdut.

  Prietenii îi spun „Gin” săgetătorului Ghenadie Moroşanu, care s-a alăturat celorlalţi 15 concurenţi din Fabrica de staruri. Este căsătorit de trei ani cu Nadia, dar cei doi nu sunt încă părinţi. Îi plac R&B, rock&roll, rock-pop, dar şi muzica clasică şi muzica pop. De altfel, faptul că se dă în vânt să asculte Queen, U2, The Beatles, Frank Sinatra spune multe în acest sens.

  Motto-ul după care îşi ghidează viaţa – „Carpe Diem” – nu este doar o vorbă-n vânt: Ghenadie şi l-a tatuat pe piept! Poate şi de aceea, participarea la Fabrica de staruri şi faptul că stă despărţit de familia lui nu par să îl fac să sufere. Ghenadie vrea să trăiască clipa şi să facă paşi importanţi în ceea ce priveşte cariera lui muzicală. Iar Fabrica de staruri ar putea să fie un astfel de început important pentru el.

  Este absolvent de studii economice şi management. Ştie să managerieze orice fel de situaţie, mai ales că nu îi plac certurile de niciun fel, Gin fiind un maestru în evitarea conflictelor.
  Se mândreşte foarte tare cu pasiunea lui pentru pălării şi cu faptul că deţine o pălărie veche de peste 30 de ani, pe care a primit-o de la bunicul lui.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente