Connect with us

Evenimente

Oameni de suflet susţin “Gala Suflet pentru România”, într-un teledon transmis de TVR 3

Redactia Radar de Media

Published

on

TVR 3 şi TVR Internaţional vor transmite în direct în data de sâmbătă, 5 iunie, de la ora 19.30, până la ora 23.00 Gala  Suflet pentru România   – un teledon organizat împreună cu Asociatia Viaţa Copiilor. Noutatea absolută a evenimentului televizat constă în transmisiunile în regim multiplex din  sudiourile teritoriale ale TVR 3.

Cristian Ţopescu şi Mihaela Şerban, realizatorii acestui proiect vor fi şi prezentatorii Galei din 5 iunie, iar telespectatorii vor putea dona prin sms în toate reţelele de telefonie,  în sprijinul copiilor orfani şi al nou- născuţilor abandonaţi în maternităţi.

Finalitatea acestei campanii va fi constuirea unui cămin pentru orfani, numit Centrul Celebrităţilor. Terenul există déja, a fost donat de Mirco Maschio, la Chişineu Criş. Printre numele sonore  implicate în eveniment se numără  Gheorghe Hagi, Mariana Bitang, Octavian Belu, Elisabeta Lipă, Gheorghe Zamfir, Lia Lungu, Maia Morgenstern.

Gheorghe Zamfir: “Orice copil reprezinta o speranta ,un vis ,o viata ,un talent!

Fiecare copil este unic si are dreptul la viata ! Copiii orfani sunt copii fara parinti dar sunt totusi copiii nostri”.

Mirco Maschio: “Sustin aceasta campanie care vine in sprijinul copiilor orfani ,sunt alaturi de ei

,deoarece stiu ce inseamna pentru ca am ramas fara mama la varsta de 13 ani si am fost crescut doar de tata! M-a impresionat soarta copiilor abandonati in maternitatile din România si am sa fiu prezent la aceasta emisiune şi am sa ma implic în  proiect pana la finalizarea lui la Chişineu Criş”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending