Connect with us

A-Z NEWS

Gheorghe Zamfir colaboreaza cu artistul Franco Midiri pentru un nou album

Published

on

Cunoscut in intreaga lume ca cel mai vandut artist roman, unicul muzician cu peste 120 de discuri de platina, aur si argint cucerite in toata lumea si cu peste 200 de titluri de albume editate in 200 milioane de discuri, Gheorghe Zamfir colaboreaza cu artistul Franco Midiri la un nou album discografic intitulat „Zmeul si vantul”.

„L’aquilone e il vento”, caci acesta este numele noului album in limba italiana este a patra poveste discografica semnata Franco Midiri de la care nu putea sa lipseasca experienta si naiul maestrului Zamfir, acest instrument minunat care vibreaza mai bine decât toate celelalte instrumente corzile sufletului uman. Cele zece piese care il cuprind sunt temperamental impetuoase şi de reflecţie
interogand diverse probleme de actualitate. Armoniile sunt complexe, dar în acelaşi timp intuitive. Orchestraţia s-a realizat cu mare grijă şi a fost încredinţată directorului de orchestra Riccardo Sprecacenere.

Acest proiect discografic va fi elaborat si in Romania, la casa discografica Electrecord intre 19 si 20 octombrie, date in care maestrul Gheorghe Zamfir va inregistra naiul pentru piesele „Lascia che gli angeli”, „Il giorno che fu”, „Credo ancora nel amore” si „Ascoltami oltre il silenzio”, ultimele doua fiind scrise de catre Zamfir.

In luna iunie, la Pescara au avut loc inregistrarile si debutul anteprimei acestui album cu „La mia bambina”, o temă de actualitate din viata de zi cu zi, dispariţia copiilor si durerea unui parinte. Acest sentiment atât de puternic şi ravasitor nu putea fi transmis decat cu ajutorul naiului. Franco Midiri a castigat finala nationala la „Festival della Melodia” sustinut la Sanremo in 2009, iar intre 2009 – 2010 a efectuat un turneu in Romania care a avut loc in localitatile: Brasov, Targu Mures, Bacau, Braila, Piatra Neamt, Sibiu, Iasi, Suceava si alte orase europene.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending