Connect with us

ADVERTORIALE

Ghidul tău pentru a obține un extras cadastral ortofotoplan direct pe e-mail

Published

on

ortofotoplan

În ultima vreme online-ul a câștigat tot mai mult teren. Preferăm online să plătim facturi, să facem shopping sau să ne programăm la diverse ședințe, întrevederi etc. La fel de simplu, tot online poate fi solicitat și un extras cadastral ortofotoplan. Află din rândurile următoare cât de simplu poți cere acest extras și îl primești direct pe e-mail. Fără să faci drumuri inutile prin oraș.

Extrasul de plan cadastral – când și de ce ai nevoie de el

Un extras în planul cadastral este, de fapt, o reprezentare grafică a unui imobil. Adică un act ce reprezintă în detaliu un imobil, cu vecinătățile sale, menționând și ce categorie de folosință are terenul. Iar aici poate fi vorba atât de teren – arabil sau de construcție – cât și de pășune, vie, livadă, drum, pădure, teren neproductiv.

Ortofotoplan, termen ce merită și el explicat, face referire la imaginea aeriană a unui teren sau imobil. Scara la care va fi proiectat ortofotoplanul este de 1:1000.

Eliberat de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, la cererea proprietarului sau a unui împuternicit, acest tip de act poate fi realizat pentru orice imobil identificat cu un număr cadastral. Va fi necesar în cazul în care:

  • Dorești să delimitezi corect un teren.
  • În cazul în care dorești să obții, spre exemplu, avizele necesare pentru racordarea la utilități.
  • Dacă dorești să obții avizele de amplasament și acordurile de construire.
  • Dacă ai nevoie să obții de la autoritățile locale certificatul de urbanism, precum și autorizația de construire.

Cum obții acest document, online

Uită de statul de la ghișee și de plimbat copii de acte și dosarul cu șină. O cerere completată online, în pagina Ortofotoplan.ro îți rezolva situația. Practic, documentul de care ai nevoie este la un click distanță. În acest sens, din pagina menționată completezi datele specifice. Faci plata de asemenea online. Iar extrasul cerut ți se va livra prin e-mail, în format pdf. Asupra acestuia nu pot fi realizate modificări. Este document oficial, acceptat de instituțiile statului și este emis de oficiul teritorial. Diferența însă, este că intri în posesia lui altfel decât până acum.

Este evident că această abordare este practică și înlocuiește cu succes clasica metodă de obținere a actului. Fără să mai fie necesar să te deplasezi, fără să mai fie necesar să depinzi de orarul funcționarilor din instituția publică, online poți solicita un extras cadastral ortofotoplan mai simplu.

Cât costă un extras cadastral ortofotoplan

Pentru cei interesați să descopere ortofotoplan.ro extrasul solicitat are preț fix de 48 de lei, iar la al doilea extras este aplicată o reducere.

Ai nevoie de câteva minute să completezi datele în cererea specifică din pagina menționată. Plătești sigur și rapid online și asta este tot. Vei fi informat prin poșta electronică de emiterea extrasului solicitat.

Trăim acele vremuri în care este mai simplu și mai rapid să facem multe din task-uri online. Iată că și în privința emiterii de acte digitalizarea este varianta de preferat. Află toate detaliile de care ai nevoie din pagina oficială ortofotoplan.ro.

Contact: contact@extrascfonline.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending