Connect with us

Emisiuni

Ghinionul se sparge pe ring la ”Dansez pentru tine”

Published

on

Ghinionul i-a urmărit de când se ştiu, dar în ciuda tuturor piedicilor ivite în viaţă au rămas nişte luptători, cred în şansa lor şi vor cu orice preţ să-şi vadă visurile devenite realitate. Aceştia sunt protagoniştii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, ce începe la ProTv pe 26 octombrie, de la 20:30, în care ghinioanele se sparg pe ringul de dans, în ritmul muzicii, al coregrafiilor spectaculoase şi-al inimilor concurenţilor şi-ale vedetelor, care bat la unison pentru acelaşi vis. 

 

Într-un decor nou nouţ, special creat pentru mult aşteptatul sezon, vor demonstra că sunt gata să lupte cu dăruire pentru visul partenerilor lor Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Serban Copoţ, „Hienă” de la Animal X.

În cel de-al XIII-lea sezon al show-ului difuzat de ProTv, dansul, talismanul norocos al participanţilor, îi uneşte pe toţi în uluitoarea competiţie a visurilor. Cu adevărat pusă la încercare va fi şi capacitatea coregrafilor de a lucra în echipă, pentru că în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii în ring îşi face intrarea o noutate absolută: cel de-al doilea dans al serii va fi transpunerea unei poveşti în care vor dansa toate echipele în acelaşi timp. Astfel, fiecare pereche va interpreta rolul unui anumit personaj din îndrăgita poveste.

Din 26 octombrie, de la 20:30, Stefan Bănică şi Iulia Vântur aşteaptă cu drag ca telespectatorii să-i urmeze din nou în ringul visurilor. „Cei care iubesc emisiunea vor descoperi un nou decor, în care visuri şi poveşti noi îşi vor dezvălui secretele.”, declară Iulia Vântur. „Într-o societate prea grăbită, debusolată, Dansez pentru tine reuşeşte să ne reamintească de lucrurile cu adevărat importante în viaţă, care ne oferă stabilitate şi echilibru – familia, prietenia, omenia, propriile visuri, pasiuni, credinţe şi speranţe.”, crede cu tărie frumoasa Iulia.

Pe de altă parte, Ştefan Bănică subliniază un lucru foarte important pe care vedetele concurente trebuie să-l aibă în vedere: „atunci când vii la Dansez pentru tine trebuie să fii foarte conştient că pe umerii tăi atârnă o responsabilitate uriaşă vizavi de destinul unui om, pe care tu poţi să-l schimbi prin implicarea ta.”

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending