Connect with us

Industria de Publicitate

Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012 revine la Polus Center Cluj

Redactia Radar de Media

Published

on

Cluj-Napoca, 20 august 2012 – Cei mici sunt aşteptaţi şi anul acesta la Polus Center pentru a descoperi tainele baschetului alaturi de marele Ghiţă Mureşan. Timp de 5 zile copiii vor petrece un timp plăcut împreună, având parte de concursuri cu premii, demonstraţii ale unor baschetbalişti de performanţă şi antrenamente de baschet.

Ghiţă Mureşan revine şi anul acesta la Polus Center, având dorinţa expresă de a insufla dragostea de baschet celor mici. Proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp” se dezvoltă şi anul acesta la nivel naţional, pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de instruirea marelui Ghiţă.

“Revin cu acelaşi entuziasm acasă în fiecare vară. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor. Clujul e locul de unde am pornit şi de asta am ales ca de fiecare dată să îmi ţin cursurile şi aici”, a precizat Ghiţă Mureşan, care ţine astfel de cursuri şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

Tabăra este dedicată copiilor cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani, iar participarea este gratuită.

Înscrierile se fac online pe site-ul dedicat www.ghitamuresan.ro, în limita a 120 de locuri disponibile.

Evenimentul „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour 2012” va avea loc la Polus Center între 21-25 august şi va fi organizat în parcarea centrului comercial.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending