Connect with us

Seriale

Giani descoperă de ce nu merge nimic bine în țară, în seara aceasta, în Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Plecat să-i aducă dovezi lui Bobiță că extratereștrii există, Giani s-a intors bătut, dar mândru că „a dat-o parte-n parte”. A fost dovedit doar pentru că erau foarte mulți. Până la urmă, era vorba despre „doi malaci” îmbrăcați în costume verzi, care vărsau deșeuri în lacul din sat.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.1 puncte de rating și 31.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 3 puncte de rating și 11.6% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit serialul.

Astăzi, de la 20:30, Giani descoperă de ce nu merge nimic bine în țară, că oamenii nu sunt punctuali, dar și-a luat ceas „ultima fiță”, să nu întârzie niciodată. „Aici e vorba de respect, nu de principiu. Dacă întârzii, înseamnă că nu ai niciun fel de respect față de mine. Văd lumea altfel de când am ceasul ăsta. Acum imediat verific. Abia acum am realizat ce înseamnă să ai un ceas bun la mână. Mi-am dat seama cum trece timpul, prea repede, și ne mai batem și joc de el. Nu mai fiți neserioși, nu mai întârziați”, le va spune el lui Bobiță și lui Brânzoi.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending