miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniGIANINA CORODAN prezintă Destinația Anului, la Prima TV

  GIANINA CORODAN prezintă Destinația Anului, la Prima TV

  Vara lui 2022 este marcată de Prima TV cu  o producție nouă. Din 25 iunie, de la 17.00, telespectatorii vor descoperi oRomânie frumoasă,  cu locuri și oameni de poveste. Într-o serie de 7 episoade, Prima TV prezintă cele 6 destinații ce au intrat în finală pentru trofeul Destinația anului 2022 și Gala de premiere. Gianina Corondan, prezentatorul emisiunii, este ghidul telespectatorilor Prima TV prin cele 6 regiuni ale țării.

   „Ne-am bucurat de fiecare moment în toate aceste destinații, am savurat priveliști, povești, aventuri și, desigur, multe bucate specifice locului. Peste tot am fost primiți cu ospitalitate și energie bună. Poate cel mai important: peste tot am găsit oameni de ispravă care cred în România și fac mai bună lumea în jurul lor”, spune Gianina.

  Pentru a afla detalii neștiute din toate cele 6 regiuni și pentru a le arăta celor de acasă ce țară frumoasă avem, Gianina a explorat întreaga Românie. Echipa Prima TV a filmat mai multe locuri de poveste și oameni senzaționali, totul pentru a arăta frumusețea și măreția fiecărei regiuni intrată în competiția finală. 

  Categoria City Break pune față în față câștigătoarele fazei regionale: BRAȘOV – Destinația Anului în Transilvania, Banat, Crișana, și Maramureș, Iași – Destinația Anului în Moldova și Bucovina și Târgoviște – Destinația Anului în Multenia, Oltenia și Dobrogea. Dintre ele vom vedea cine este Destinația Anului în România la categoria City Break.

  Și categoria „Localități turistice” a fost prilej de noi descoperiri, dar și de competiție puternică între destinații cu natură, cultură, experiență și poveste. În acest an, toate cele trei câștigătoare etapei regionale sunt destinații de munte, remarcabile prin cadrul natural, dar și prin experiențele deosebite sportive sau culturale pe care le oferă: TOPLIȚA, BREZOI și DĂRMĂNEȘTI. Dar dintre ele doar una va fi Destinația Anului 2022.

   În prima ediție a emisiunii de la Prima TV, difuzată sâmbătă, 25 iunie, de la 17.00, vom află cine câștigă la categoria City Break. Peste 1 milion de români au vizualizat pagina www.destinatianului.ro și peste 50.000 au votat în platformă pentru una din cele 6 destinații finaliste.

  ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

   Despre Destinația Anului: cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni Prima TV, prin implicarea directă a românilor pe www.destinațiaanului.ro  și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism. Aflată la a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o dublare a intensității comunicării atât pe plan intern, cât și internațional.

  Destinația Anului este un proiect asociat Cred în România (credinromânia.ro)Asociația „Cred în România” este demersul unui grup de tineri care au beneficiat de oportunități de studiu și muncă pe care le datorează, într-o mare măsură, României. O Românie care totuși crede prea puțin în ea însăși. Înconjurați de știri senzaționaliste și de opinii negative, tinerii au pornit într-un demers de a convinge că România merită, România crește și România poate.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente