Gianina Corondan da start la Eurovision, asta seara la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Eurovision

Gianina Corondan da start la Eurovision, asta seara la TVR 1

Published

on

TVR 1 ti-a pregatit in aceasta seara un martisor muzical cu „stil” european. „Eurofan”, show dedicat concursului Eurovision 2010 ce va fi transmis in aceasta seara de la 20.10, in direct pe TVR1 si TVR International.

Geanina Corondan va fi gazda show-ului, ce isi propune sa evidentieze in ultima faza toti concurentii ce vor evolua in finala din 6 martie de la Circul Globus.

Eurofan va fi mărţişorul-surpriză oferit de TVR celor 16 artişti şi trupe care au, pe parcursul acestui program, ultima ocazie de a fi împreună în faţa telespectatorilor, într-o transmisiune directă, înaintea concursului de sâmbătă.

Va fi ultima lor ocazie de a evolua live în faţa fanilor din întreaga ţară, dar şi de a se întâlni cu cei mai înfocaţi susţinători ai lor. În acest sens, echipa TVR a pregătit concurenţilor numeroase surprize, pentru că fanii cei mai înfocaţi vor fi dintre cei mai neaşteptaţi! În calitate de prezentator al acestui program, Gianina Corondan se va antrena pentru greaua misiune din 6 martie, când la Selecţia Naţională va fi responsabilă cu tot ceea ce urmează să se întâmple în Camera Verde.

www.tvr.ro/eurovision

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending