Gică Popescu vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Gică Popescu vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Published

on

            Marți, 20 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, Gică Popescu va răspunde celor 40 de întrebări adresate de către Denise Rifai. După ce, în primele două ediții ale emisiunii, publicul a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dăncilă, personalități puternice din politica românească, iată că în viitoarea ediție a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

 

Cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, acestea sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi tratate în ediția de marți a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate. Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending