Connect with us

Digital

Gigantul Google a lansat o nouă companie Alphabet Inc, care va îngloba alte tipuri de business

Published

on

Google Inc formează un nou conglomerat, Alphabet Inc, care urmează să încorporeze unităţile tot mai diversificate de afaceri şi de investiţii, ce aduc totuşi mai puţin profit imediat decât motorul de căutare pe Internet, a anunţat compania luni, relatează DPA în pagina electronică, citat de Mediafax

Cofondatorul şi directorul general al Google Larry Page a anunţat, într-o postare pe blogul oficial al companiei, că Alphabet este o „colecţie de companii”, în care Google este cea mai mare dintre ele.

„Acest nou Google este un pic mai suplu, iar companiile care se află destul de departe de principalele noastre produse de Internet vor face, în schimb, parte din Alphabet”, a scris el.

„În esenţă, credem că acest lucru ne oferă mai mult spaţiu de management, să putem să facem în mod independent lucruri care nu au prea multă legătură între ele”, a adăugat Page.

Google Inc va fi înlocuită de către Alphabet Inc ca societate cotată la bursă. Toate acţiunile vor fi convertite în mod automat la paritatea de unu la unu în acţiuni Alphabet, iar Google va deveni o filială deţinută integral.

Alphabet nu este concepută ca marcă de consum, iar fiecare filială va avea propriul director executiv.

Între actualele filiale ale Google se află Google Maps, YouTube, browserul şi sistemul de operare Chrome şi Android.

Din Alphabet vor face parte, în mod separat, filialele axate asupra sănătăţii Calico şi Life Sciences, alături de Google Ventures, Google Capital, Google X, Google Photos, Google Now şi altele.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending