Gil lansează single-ul “All I Do For Love - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Gil lansează single-ul “All I Do For Love

Published

on

Newton Music lansează un nou proiect muzical – Gil. Primul single al artistului se numește „All I do for love” și este compus de Dan-Virgil Uliliuc, Răzvan Ghervan și Tudor Olarasu și beneficiază și de un lyric video realizat de YOUNGSTUFF. „ALL I DO FOR LOVE este piesa definitorie a albumului ALL I DO FOR LOVE.

Aceastã piesã a fost o idee creatã în grabã, terminatã destul de repede care m-a surprins pe parcurs. Ea este definitorie , dar asta nu înseamnã cã celelalte piese vor fi la fel, voi încerca sã includ o multitudine de genuri și stiluri.

Între timp vã aștept pe TikTok unde veți vedea exact ce este un voice impression!”, a declarat GILTHEFIRST. Pe numele lui real, Uliliuc Dan-Virgil e deja la al treilea proiect , primele douã, LIFE ON STRESS și TO THE FLOW fiind colaborãri cu artistul 2DOOR.

În copilãrie GIL era fan a doi mari artiști ce și-au lãsat amprenta asupra lumii: Tupac Amaru Shakur și Michael Jackson , mai târziu fãcânt legãtura între cei doi și evoulând în producție, songwriting și DJ-ing.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending