Connect with us

Gina Pistol renunta la buzele cu silicon

Redactia Radar de Media

Published

on

Am trait s-o vad si pe asta: Gina Pistol a decis in sfarsit sa renunte la buzele siliconate care au facut-o atat de interesanta in ultima vreme.

Aceasta decizie a venit dupa ce ultima interventie de marire pe care a suferit-o  s-a dovedit a fi un esec. Noua nu ni s-ar parea un esec daca ar renunta putin si la cantitatea uriasa de make-up si ar lasa mai mult spatiu naturalului.

Se pare ca Gina s-a ales cu niste chisturi de silicon de toata frumusetea care vor fi inlaturate cu ajutorul bisturiului. Cine are noroc are, cine n-are, n-are! Pentru ca inciziile se vor face intr-o zona extrem de sensibila, recuperarea va fi una de durata, iar Gina va fi zilnic monitorizata de specialist (si cel mai probabil nu o sa mai apara nici in lumina reflectoarelor)

Cel putin o saptamana, aceasta va prezenta umflaturi la nivelul buzelor, iar urmele vor fi extem de vizibile, fapt pentru care, blonda si-a anulat toate participarile la evenimente mondene pana cand aspectul fetei sale va reveni la normal.

Rasfoind putin prin mediul internaut am dat de cateva fotografii pe care vedeta le-a facut pentru revista Playboy…delectati-va AICI

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending