Connect with us

Emisiuni

Gina Pistol mulge vaca, azi, la ”Să gătim românește” la Euforia TV

Published

on

Astăzi la „Să gătim româneşte”, Gina Pistol se întâlneşte cu vedete autohtone precum Cătălin Josan, Simona Nae şi Robert Târnăveanu (cântăreţ de muzică populară) în judeţul Harghita, sat Lazarea pentru a găti preparate culinare special pentru Paştele catolic alături de familiile concurente. O puteţi vedea pe frumoasa blondă într-o ipostază cu totul şi cu totul diferită, „Gina Gospodina” cum îi spun prietenii.
Gina este o fată foarte pricepută în bucătărie, dar şi în gospodărie. Ea îi ajută pe invitaţi la gătit şi se implică la toate felurile de mâncare cu mult drag. Pregătesc reţete precum: pulpă de miel la cuptor, muşchiuleţ umplut, chiftele umplute cu ouă şi kurtos kalacs (specialitate secuiască).

Filmările în satul Lazarea nu se limitează la reţetele culinare. Vedetele participă şi la diverse activităţi gospodăreşti. Gina învaţă să mulgă vaca de la Robert Târnăveanu. Simona Nae este impresionată de tăierea mielului, iar Cătălin Josan face curat la porci. O mişcare bruscă sperie porcul care se repede să-l ia de cizmă.

Concursul culinar ”Să gătim româneşte” a ajuns la cel de-al doilea sezon. Primul sezon s-a difuzat spre sfârşitul anului trecut şi a fost prezentat de Crina Matei. De data aceasta, frumoasa Gina Pistol este gazda emisiunii de la Euforia TV. Ingredientele de bază sunt: vedete autohtone, peisaje fabuloase, familii autentice şi reţete savuroase. Vedetele care vor participa în acest sezon merg la câte o familie cu care fac echipă, de la care învaţă să gătească şi pe care le vor însoţi până în finală.

În acest sezon vor participa localităţi unde sunt reprezentate comunităţi de greci, bulgari, unguri, ucraineni, slovaci şi tătari. Cele două familii finaliste vor găti mâncare tradiţională specifică naționalităţilor din care fac parte pentru celelalte familii care au participat la concurs. Cei care adună mai multe voturi câştigă concursul şi trofeul Lingura de Aur.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/SaGatimRomanesteSezon2.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending