marți, februarie 20, 2024
More
  AcasăA-Z NEWSGina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor se dau în...

  Gina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor se dau în vileag la Serviţi, vă rog!: habar n-au să manevreze o barcă

  Săptămâna şi peripeţiile la Serviţi, vă rog!, showul de la Pro Tv care pune vedetele la muncă, nu glumă! În ediţiile din 6 şi 7 august ale emisiunii, difuzate de Pro Tv începând cu ora 20:30, Gina Pistol, Natalia Mateuţ, Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor vor cu orice preţ să demonstreze că gospodăritul nu mai are taine pentru ei.

  Aflaţi la dispoziţia lui Nea Mărin, cel mai renumit torţionar de vedete de pe meleagurile autohtone, cei patru vor trece prin aventuri pe care nu au cum să le uite prea curând. Dacă în emisiunile Pro Motor, atât Gina Pistol cât şi Natalia Mateuţ nu au dat de înţeles că ar fi dezastre publice la volan, fetele vor atenta la siguranţa operatorilor de imagine şi, scăpând barca de sub control, vor intra în cea a echipei de filmare. Lăsând şaga deoparte, Gina Pistol se sperie rău de tot, dar, cum totul este bine când se termină cu bine, telespectatorii Pro Tv vor avea astfel ocazia să tragă o porţie zdravănă de râs.

  Deosebit de firave şi delicate, faţă-n faţă cu o misiune mai puţin fashion – căutatul râmelor, Gina şi Natalia demonstrează că pot pleca la pescuit fără să atingă momeala cu pricina şi după ce îşi dau serios silinţa, reuşesc să pună râma-n ac fără să o atingă.

  Circulă vorba cum că bărbaţii ar fi mai pricepuţi decât femeile la volan. Poate că zicala e adevărată pe şosele, deoarece în canalele din Delta Dunării Pavel Bartoş şi Răzvan Fodor, interpretul lui Şarpe în telenovela Iubire şi onoare, difuzată ACASĂ în această toamnă, reuşesc să manevreze atât de bine barca, încât intră cu ea direct în sălcii.

  Care este vedeta care, în ciuda tuturor acestor stângăcii, va fi desemnată gazda perfectă a pensiunii din Delta Dunării, telespectatorii Pro Tv vor putea afla urmărind ediţiile din 6 şi 7 august ale emisiunii Serviţi, vă rog!, de la Pro Tv.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente