Connect with us

Muzica

GINIA lansează „Cel mai singur dintre pământeni” – o melodie ce descrie perfect sensibilitatea artistei.

Published

on

Foto credit : Global Records

„Este o melodie-leac, menită să deschidă ochii celor aflați în cercul vicios al singurătății, din care doar iubirea te poate scoate și te poate face fericit” – GINIA

GINIA lansează single-ul „Cel mai singur dintre pământeni”, o co-productie Global Records, Spoiala Brothers si Apollo.

Artista originară din Republica Moldova, vine către fanii muzicii cu o piesă caracterizată de o sensibilitate aparte, ce incurajeaza fanii sa lase in spate greselile si sa priveasca in fata, cu ajutorul iubirii.

„Melodia <> este una din puținele piese care mă fac să trăiesc emoții atât de intense, fiind și una din preferatele mele.

De fiecare dată când o ascult, valurile singurătății din sufletul meu, se liniștesc ca Oceanul Pacific și apare speranța, ca lumina a unui far, a unui viitor frumos alături de persoana iubită. Acel <> poate fi mai mult decât suficient pentru ca viața să capete sens.” – GINIA

Compusa de Denis Roabes (The Motans), alaturi de Ginia, Marcel Botezan, Sebastian Barac si Alex Cotoi, piesa vine alaturi de un clip regizat de Spoiala Brothers.

„Videoclipul reprezintă vizual și potențează starea amplificată de singurătate a protagonistei, dornică de iubire, dar care totuși ezită să facă „primul pas” prin atmosferă, stil și coloristica și imagini-simbol cum ar fi mărul. Mărul este văzut ca un simbol al iubirii, fertilității, ispitei, cunoașterii, dorinței și nemuririi.” – GINIA

GINIA este o tânără artistă din Republica Moldova ce a devenit recunoscută de publicul român și moldovean, dupa ce în 2020 a fost semnată de casa de discuri Spoială Brothers. Prima lansare alături de ei a fost „La La La”, piesă la care au lucrat GINIA, Edward Sanda și Irina Cupco în studiourile Famous Production.

De atunci, a mai avut o serie de lansări prin piesele „Stelele”, Hola, senorita” & „Dans lunatic”, piese ce au ajutat-o să își contureze o comunitate de peste 130k followers pe toate platformele sociale.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending