Connect with us

Cinema

Giulia Nahmany te invită să vizionezi la cinema filmul Love by Design

Published

on

Părea că totul este pierdut. A fost concediată de la o revistă celebră din New York unde lucra ca fashion editor, iubitul ei a părăsit-o pentru rivala ei, iar lui Danielle, eroina din Love by Design, i-a rămas doar să se întoarcă acasă, la mama și bunicii ei din România. Își va schimba oare norocul? Rămâne să vedeți chiar voi începând cu 31 octombrie la cinema.

În prezența colegilor din presă și a unor vedete, am pășit aseară, la invitația colegelor de la Ran Events PR, pe covorul roşu la evenimentul de lansare a filmului „Love by Design”. I-am văzut pe Liana Stanciu, Monica Iagăr, Alina şi Ilan Laufer, Xonia, Doru Todoruţ, Eli Roman, Irina Cordoneanu, Adina Galupa, Mircea Solcanu, Mirela Popa, DJ Wanda, Alexandru Ciucu, Florin Dobre, Camelia Căpitanu, Oana Roman, Ilie Dumitrescu, Joaquin Bonilla (“actor” în publicitate la Wunderman și actor pentru câteva momente în film), Alexandra Bădoi, Carmen Negoiţă, Camelia Balţoi, Cătălin Căţoiu, Ramona Nancă, Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiasu.

Mircea Solcanu

DeepCentral

Joaquin Bonilla

Love by design

oana roman

Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany este o co-producţie româno-americană, regizată de Michael Damian (cunoscut ca actor, datorită rolului Danny Romalotti din serialul „Tânăr şi neliniştit”). Vorbind despre rolul ei, în timpul sesiunii de Q&A moderate de Liana Stanciu, care a avut loc după vizionarea filmului, Giulia spune: „Am trăit cu totul personajul lui Danielle. Din momentul în care am început să mă pregătesc pentru rol, m-am deconectat, practic, de lumea reală. Eram ea.”

Alături de Giulia, în comedia romantică au jucat actori străini celebri, precum Jane Seymour (celebra actriţă din serialul „Dr. Quinn”) şi David Oakes (actor britanic devenit faimos odată cu rolul Juan Borgia din serialul „Familia Borgia”) sau actorul canadian David Lipper.

Distribuţia a fost întregită de bine-cunoscuţi actori români, precum Manuela Ciucur, Ela Prodan, Silvia Năstase sau Gavril Cândea. De altfel, în timpul sesiunii de, actriţa Ela Prodan şi-a amintit cum Michael Damian a recunoscut, în timpul filmărilor, că „singura diferenţă dintre actorii români şi cei britanici este limba”.

Pelicula este prima producţie a Goldline Production International şi a fost proiectată prima oară în Statele Unite la Newport Beach Film Festival 2014, unde Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut cinematografic.

Filmul „Love by Design este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Stire redactata cu ajutorul unui terminal Samsung GALAXY S5

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending